XR/RS meeting, Lelystad, 9 juni

lely 2

Ik ben 9 juni naar Lelystad geweest. Het was een club meeting van de XR/RS club.(9-6-2001)
Ik was met Clubleden en nog 13 andere Fordjes er naar toe geweest. Was keitof! Met zijn allen op de grote weg, 15 totaal dus. Er waren er totaal 6 Puma’s te bekennen. Er waren nog twee onbekende Pumadrivers die ik heb geïnformeerd over onze Pumadrivers club m.b.v. flyers. Er waren verschillende kraampjes en een heleboel Fordjes, de meeste allemaal getunend. w.o. een Fiësta cabrio, wat heel netjes gedaan was. En er werden sprints gehouden. We konden mooi met drie Puma’s naast elkaar staan. En ik had mijn club sticker er dit weekend op zitten. Foto’s zie “Funny Puma Gadgets”. Was een leuk dagje. Leuk dat de politie de snelheid in de gaten hield……dan hoefden wij dat niet te doen…..ehem. We konden elkaar mooi waarschuwen. Op naar 1 juli, Rijkevoorsel.