Pascal (Webmaster)

117

Ik ben Pascal van Geffen, beter bekend als Passiepooh.. Nadat ik op 15 juni 2006 mijn eigen Panther Black 1.7 gekocht heb, ben ik vrij snel daarna lid van Pumadrivers geworden en heb het eigenlijk vanaf het eerste moment naar mijn zin gehad.

Op 12 december 2007 (tijdens de kerstmeeting) ben ik gevraagd of ik niet in het bestuur wilde komen. In de eerste instantie als ondersteuning, maar sinds februari 2008 toch als volledig secretaris. Daarbij heb ik toentertijd met mijn ICT kennis regelmatig kunnen helpen met het forum en de site. Sinds oktober 2010 ben ik dan ook de webmaster van de site en het forum.

In december 2012 heb ik mijn Puma weggedaan voor een nieuwe Ford Fiësta, die ondertussen alweer vervangen is door een Focus station wagon.
Geen Puma meer betekende dat ik eigenlijk mijn lidmaatschap op moest zeggen. Ik heb toen mijn functie als secretaris overgedragen aan Remco. Gelukkig benoemde het bestuur mij tot special member, zodat ik nog gewoon webmaster kon blijven.

Ik heb de afgelopen jaren de site en het forum met plezier ondersteund en de ledenadministratie met plezier uitgevoerd, en ben ook van plan om de komende jaren voor iedereen het zo gemakkelijk mogelijk te maken als webmaster. Mochten jullie me nodig hebben, dan kunnen jullie me vinden onder webmaster@pumadrivers.nl ..

Pascal van Geffen
Webmaster Pumadrivers