Eerste Pumadrivers meeting, Willemstad 8 april

eerste

Verslag van PuMarc:

De eerste meeting in Willemstad vond ik wel geslaagd (8-4-2001). Eerst kwamen we samen op de parkeerplaats in Willemstad. Er waren er totaal 6. Het was nog al winderig  En best koud. Maar wel droog. Eerst een beetje kletsen, en (natuurlijk) kijken naar de accessoires en andere uitrustingen en modificaties aan de Ford Puma.
Toen stelde ik voor om een beetje het centrum in te gaan. Daar hebben we koffie gedronken in een restaurant. Allen aan een tafel, daar hebben we mijn enquete ingevuld. Daarna nog even foto’s gemaakt, en even gebabbeld.
En toen nog een rondje door wat dorpjes en stukje grote weg. Leuk zijn die gezichten langs de kant van de weg. En weer terug naar Willemstad. En dat was einde meeting. Nog even bedankt, en “speech” voor verdere afspraken te maken. En toen werd ik benoemd tot de “voorzitter”.
Dus: “hierbij is de Pumadrivers-club voor geopend……”
Het was van 12:00 tot +/- 15:00 , dus dat viel me zeker niet tegen. Was wel een tof gezicht, in mijn spiegel 5 andere Puma’s.