Remco (Secretaris)

Remco

Ik ben Remco Zijerveld, en werk als schademanager in een schade- en herstelbedrijf. Na mijn eerste auto Total-loss gereden te hebben, wilde ik een auto hebben die je niet iedere dag tegen kwam. Omdat wij thuis al vele jaren Ford reden wist ik van de Puma af. Tijdens het zoeken kwam ik telkens weer uit op een Ford Puma, en uiteindelijk steeds dezelfde.

Toen de keuze gemaakt om er eens bij één te gaan kijken, en deze rijdt ik nog steeds. Als je een auto heb ga je zoeken op internet wat je er allemaal over kan vinden. Zo kwam ik bij de internetsite terecht van de Pumadrivers en wilde daar wel lid van worden, dus vulde ik het formulier in en maakte het geld over. Alleen was ik vergeten het inschrijfformulier in te sturen. Dus kreeg ik 1 cent terug geboekt van de club met de vraag of ik contact met ze op wilde nemen, want ze wisten niet wie ik was.

Na de Puma volledig ontdaan te hebben van roest en compleet overgespoten was ging ik naar de eerste meeting, een middag slibcursus in Etten-Leur. Sinds dien ben ik met veel meetings mee geweest, zowel in Nederland, als vele naar het buitenland.

Op de Europese Ford Puma Meeting van 2008 heeft het bestuur gevraagd of ik erbij wilde om de taak van activiteiten tot mij te nemen, hier heb ik niet lang over na hoeven denken, en heb ik dat zelfde weekend gelijk ja gezegd. Sinds december 2012 heb ik daarbij, de functie van secretaris van Pascal overgenomen.

Remco Zijerveld
Secretaris