Ford meeting, Rijkevoorsel 1 juli

rijkevoorsel

Het was 30 juni/1 juli weer wel een echt Ford-weekendje 1 juli; met de club er naar toe. Eenmaal in Rijkevoorsel stonden we zo tussen de andere Fordjes. En in ons geval tussen de Puma’s. Er was zelfs een Racing Puma, ingevoerd uit Engeland. Die moest vervoerd worden met handelaarsplaten, want een officiële type goed keuring had hij nog niet. Maar de (Belgische) eigenaar had wel interesse in de Pumadrivers-club, zou cool zijn! Er kwamen ook Belgische leden op de meeting af, die ik ook nog nooit had ontmoet, alleen kontakt via e-mail. Er waren best wel wat bijzondere Ford-ties bij, waaronder een Mondeo waar ik maar net mijn hand onder de zij-skirt kon leggen, zo laag dat die was. En een Fiesta MK I met vleugeldeuren en pick-up bak van een Duitser. Was wel geslaagd, nog een paar flyers uitgedeeld aan geïnteresseerde voor de club. Op naar de volgende……..