S + G Motorsport, Numansdorp 9 juni

27

Een verslagje:

Hier is wat Patrick van Ford team Vlaanderen te vertellen had, beter kan ik het bijna niet doen,;-) PUMADRIVERS NEDERLAND te NUMANSDORP 9 Juni 2002 Op 9 Juni zijn we met 5 wagens ( Danny , Bertie , Cees , Bjorn & ikzelf) naar Nederland gereden een bezoekje gaan brengen bij de Pumadrivers . Dit evenement ging door bij S&G te Numansdorp . Nadat we werden begroet door Marc, kregen we een rondleiding in de banden en velgenzaak. Nadat we wat meer uitleg hadden gekregen over de verschillende banden en soorten, zijn we een puzzelrit gaan rijden in de streek. Dit was een mooie toffe rit over smalle dijken in de mooie polders . Tussendoor moesten we wat vragen oplossen over dingen die we onderweg tegenkwamen. Na de rit gingen we naar restaurant NEWLAND te Klaaswaal waar we spare-ribs gingen eten. Dit restaurant was in westernstijl gebouwd en was erg gezellig. De spare-ribs waren dan ook om duimen en vingers van af te likken. Na het eten kregen Danny en ik een prijs overhandigd voor de eerste 2 plaatsen van de puzzelrit. Na nog een drankje zijn we dan maar naar huis toe gereden. Spijtig weer voor de leden die er weer niet bij waren. Groetjes, Patrick