Pumadrivers vs Tigra club, De Meern 11 augustus

pumatigra

Verslag van PuMarc
Tja, het was wel weer een geinig dagje. De twee merken samen, met enthousiaste tuners/ autoliefhebbers.
We hadden een lekker zonnetje, die toch nog best aardig kon branden.
De dag begon voor mij, bij het verzamelen op Hazeldonk (de grensovergang B –> NL)
Een puma kwam niet i.v.m. vakantiebelangen…en er lag er nog eentje lekker te pitten. Zondag morgen…tja.
Maar toch met 3 puma’s en een getunde audi A4 die gezellig meereed.
Op de plaats van bestemming, De Meern bij Utrecht. Om eens een centrale plaats te hebben voor een meeting is dit wel een geschikte plaats daarvoor. Het verzamelen begon. Tot een totaal van 16 puma’s. Bedankt voor degene die een kijkje kwamen nemen. Of die kans wilden maken op de bekers. Voor de Beauty contest. We hadden hiervoor formuliertjes gemaakt.
En dan was het de bedoeling dat de tigra rijders de mooiste Puma uitkozen en vice versa. En daarna volgde de prijsuitreikking.
Met op de derde plaats Adriaan, tweede plaats de ST-160 van Herman en als duidelijke winnaar (was makkelijk met tellen 😉 Robbyke met de paarse Puma (plaatje 34 o.a.) Bij de Tigra’s heeft een standaard (af-fabriek) Tigra gewonnen en wel de groene.
Na de prijsuitreiking liep het ten einde, maar hadden we nog even graag alle puma’s die er nog waren, op een rijtje. Leuk voor in het album.
En toen samen met 5 puma’s en de rest van Ford Team Vlaanderen, die ook “”even”” langs kwamen een aardig eindje sturen. En niet te vergeten het Ford Team Zuid Holland die naar het Ford Team Utrecht (Gelderland) waren geweest.
Bedankt jongens!
Bij deze iedereen bedankt die even zijn gezicht heeft laten zien.
Tot de volgende meeting,
groeten puMARC