Spruyt Motorsport, Hilvarenbeek 25 mei

hilvarenbeek

Een verslagje:

De eerste keer bij Spruyt Motorsport in Hilvarenbeek (NL) 25 mei j.l. Het weer zat niet tegen. Droog en een zonnetje. Met de voorbereiding waren ze nog even bezig; de bordjes plaatsen en de route-papieren in orde gemaakt voor die dag. De auto nog een klein beetje poetsen i.v.m. de gevallen regen die ochtend. De auto’s opstellen voor de deur en de meeting kan beginnen. Het verliep vlotjes en rustig. Op de parkeerplaats achter begonnen we met ontvangen van de Ford’s. Even een bakkie koffie (met een koek) En ff goed naar de Ford-jes kijken. “wat heb jij er aan gedaan?” En daar is ie dan de Puma ST160. Kost een paar telefoontjes…maar dan heb je ook wat! Dat is Herman,. die toen de 50-ste Pumadriver lid geworden was. Mooier kan je het toch niet hebben. En ja hoor daar komen ze aan, 10 Duitse puma’s (en een focus) Het was dus eigenlijk een internationale meeting (Belgie,Duitsland, Zwitserland & Nederland). Die dag waren er totaal 27 Puma’s geteld. Da’s zeker niet verkeerd. Zoveel had ik er nog nooit bij elkaar gezien. Toen een rondje rijden. Was wel een leuke opmerking van Paul: “Nog nooit in zo’n mooie file gestaan, met 20 andere Puma’s”. Daarna terug op het parkeerterrein aangekomen, gingen we ze een mooi oplijnen. En ook nog kwamen er nog Puma’s bij (w.o. Robbyke met zijn Paarse Puma). Daarna even wat eten, nog geen tijd voor gegund. 😉 De route-bordjes weer ophalen en weer naar huis met een smile van oor tot oor!