Pumadrivers seizoen opening Circuitpark Zandvoort, 3 april

Zondag 3 april, bijna 4 maanden na de Kerstmeeting (afsluiting 2015) stond de Pumadrivers seizoen opening 2016 gepland met een bezoek aan Automaxx street Power, Circuitpark Zandvoort.

We hadden om 9.00 uur afgesproken op de parkeerplaats bij de Ikea in Haarlem. Miriam en Erwin hadden voor koffie en thee gezorgd zodat de dag meteen goed begon. Nadat we de Puma’s goed bekeken en besproken hadden, er is zeker na een lange winterstop weer veel nieuws te zien, zijn we in kolonne naar Zandvoort gereden. Blijft leuk !!
’s Morgens onderweg naar Haarlem hebben we nog een beetje regen gehad, maar gelukkig bleef het de rest van de dag helemaal droog. Zeker na de middag met het voorjaars zonnetje erbij was het helemaal perfect.

Aangekomen bij circuitpark Zandvoort werden we naar onze (gereserveerde) plaats gebracht. Een zeer ruime plaats mag ik wel zeggen. We hadden plaats genoeg om onze Puma’s mooi, strak in lijn deze keer (helpt toch zo’n witte streep op het asfalt) schuin naast elkaar te parkeren. Achter de Puma’s hadden we plaats genoeg om onze stoeltjes breed uit te stallen. Links en rechts de Pumadrivers beachvlaggen, die nog nooit zo dicht bij het strand zijn geweest. Leverde een mooi plaatje op zoals jullie aan de ‘kop foto’ kunnen zien.

We kregen zelfs nog een bijzondere gast, een bekende van Erwin kwam met z’n motor een kijkje nemen. Op zich natuurlijk niks bijzonders waren het niet dat hij motoragent is, geeft wel een grappig plaatje zo.

Op en rond het circuit, dat zo mooi in de duinen gelegen is, was meer dan genoeg te zien en te beleven. In de clublane waren echt alle merken vertegenwoordigd met heel veel verschillende modellen. Naast onze Puma’s was Ford niet echt ruim vertegenwoordigd maar wel met een aantal bijzondere modellen zoals de legendarische Siera Cosworth, Focus RS en een paar mooie Mustangs. Het is niet voor niets de Street Power day, daarom ook veel geweld op het circuit. Met onder anderen sprints voor de auto’s maar ook voor motoren en heel veel rokend en ‘burned’ rubber tijdens de driftshow.

We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde Pumadrivers seizoen opening, het was weer super gezellig. Met 7 Puma’s, nou ja zes omdat Peggie’s Puma nog niet klaar was en zij en Henk dus niet met haar Puma erbij, en 14 personen een heel goede opkomst.

De foto’s spreken voor zich, veel mooie verschillenden auto’s en ’s middags kwam dat lekkere voorjaarszonnetje erbij….. bijna strandweer.

Zeker voor herhaling vatbaar, dus wie weet volgend jaar weer terug in de duinen van Zandvoort aan zee.

Pumamartin