Kerstmeeting, Maastricht 12 december

Zaterdag 12 december was onze traditionele Pumadrivers Kerstmeeting weer de gezellige afsluiting van het clubjaar. Net als de afgelopen twee jaren hadden we bij ondergetekende in Wijnandsrade afgesproken, daar wachtte ook weer een heerlijke lunch. Vanaf half elf, Remco was de eerste, druppelden onze leden binnen. In totaal waren we met 25

‘man’, leden en een aantal partners. Een geweldige opkomst dus. We mochten zelfs twee nieuwe leden verwelkomen, Jesse en Tibby welkom bij Pumadrivers. Nadat iedereen zich de lunch goed had laten smaken, maakten de meeste nog een ‘rondje Puma kijken’, er waren negen Puma’s live te bewonderen. Eigenlijk elf Puma’s, maar die van Natasja stond toch net iets te ver weg …… en toen Roel aansloot was het alweer donker ….

Voordat we naar Meerssen gingen, waar we de trein naar Maastricht genomen hebben, hadden wij als bestuur nog een mooie verrassing voor de aanwezige leden. Met trots hebben wij de nieuwe Pumadrivers website gepresenteerd. We hebben de afzonderlijke ‘knoppen’ kort doorgenomen. Er is natuurlijk heel veel te zien en te lezen op onze super mooie Pumadrivers site. We hadden nog uren kunnen doorgaan, maar het was toch echt tijd om te vertrekken richting Maastricht. Voor we vertrokken kreeg iedereen nog een leuk en handig Ford lampje. Dit zou later op de dag nog goed van pas komen.

Met ‘de Pumas’ naar Meerssen, daar met de trein naar Maastricht en vanaf het station te voet naar de Maas boulevard. Zoals jullie op de foto’s kunnen zien…. over de St. Servaasbrug zelfs onder escorte van de Stadswachten……. Om twee uur zijn we aan boord gegaan voor een tochtje van een half uur over de Maas naar de St. Pietersberg.
Daar hebben we een zeer mooie en interessante rondleiding door de ‘grotten’ van de St. Pietersberg gehad. Het zijn natuurlijk geen echte grotten omdat het mensenwerk is. De ondergrondse groeve is ontstaan door de decennia lange mergelwinning. Na ruim een uur ondergronds (die lampjes dus….) zijn we weer met de boot terug naar Maastricht gevaren. Nog even naar het Vrijthof, toch nog een beetje Kerstmarkt geproefd, voordat we weer met de trein terug naar Meerssen zijn gegaan. Daar stonden onze Puma’s op ons te wachten om ons naar ‘de wok’ in Hoensbroek te brengen. De super gezellige Kerstmeeting hebben we, met een groot aantal Pumadrivers, vervolgens ‘onder het genot van één of twee Alfa’s (tot in de kleine uurtjes overigens…) afgesloten op ons vertrouwde Limburgtour adres.

Zondagmorgen spek en ei voor de ‘overnachters’ waarmee ook voor de laatste Pumadrivers het seizoen toch echt voorbij was.

We kunnen terug kijken op een mooi Jubileum jaar. 15 jaar Pumadrivers. Het jubileum jaar begon met de tourtocht t.g.v. het 10 jarig bestaan van het Puma Team Europe. Ook al een jubileum. Vervolgens zijn de eerste jubilarissen (12 ½ jaar Pumadrivers lid) tijdens de Limburgtour gehuldigd, we zijn naar ‘das’ 5. Internationale Puma Treffen in Reundorf geweest (nog een jubileumpje) waar wij voor de vijfde keer bij waren,  tijdens de Pumadrivers Jubileum tour  terug naar Willemstad geweest waar het allemaal begon! Dit allemaal naast de Ford meeting in Hillegom, een Alpentour om nooit te vergeten, weer een super European Ford Puma Meeting, het EFE in Venray, een mooie toertocht door het Bergischeland, de altijd geslaagde Vroemdag en de super gezellige Kerstmeeting.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en goeie roetsj en een gezond en veilig 2016.

Pumamartin