Noord-Holland Tour, Wormerveer 21 november

nh

Na zaterdagavond nog ff snel de auto te hebben gewassen, zijn we maar naar bed gegaan want de wekker ging bij ons om acht uur.  Zondag hadden we eerst bij Pascal en Daniëlle afgesproken, want die wonen bij ons in de buurt. Hier zijn we weer super gastvrij ontvangen met een bakje koffie. Ook Pascal had nog ff snel zijn auto gewassen. Nadat Danielle klaar was met op tutten,  nagellak opdoen en wij ons peukie hadden gerookt, zijn we gaan rijden. Op naar ACW Softline, waar we hadden afgesproken. Nog even snel tanken en dan wat verloren tijd inhalen, dus het gas erop. Dat ging wel lekker totdat we de afslag Haarlem hadden genomen….. file…. ja daar hadden we ook echt tijd voor. Iets over half twaalf  kwamen we aan en stond iedereen al op ons te wachten. Na nog even snel een plasje en kennis gemaakt te hebben met iedereen zijn we op pad gegaan met in totaal zeven Puma’s.

Paresh verraste ons gelijk al met mooie dijkjes en leuke slinger de slang weggentjes. Wij reden toen bijna achteraan, alleen Rachel en Sonja reden achter ons en met dat geweldige weer in combinatie met deze route, hadden wij een super mooi uitzicht over de puma’s en het gebied waar we in reden. Langs de mooie plekken van Noord-Holland. Zelf maken wij ook geregeld lange ritten voor de lol, maar eigelijk nooit in Noord Holland. Paresh heeft laten zien met deze tour, dat dit toch zeer de moeite waard is!!

Toen we na een verkeers opstopping en een paar vrachtwagens verder achter de groep aan naar rechts gingen, waren we ze kwijt. Na gestopt te zijn en met Rachel en Sonja overlegt te hebben zijn we richting Wijk aan Zee gereden en bij een bushalten gestopt. Rachel had Paresh inmiddels al gebeld en gezegd waar we stonden. We zijn gelijk maar in de auto gaan zitten voor als we zouden moeten keren. Niet veel later zagen we de racing puma van Paresh in onze spiegel stil staan, voor ons het teken om te keren. Niet lang daarna zijn we weer verenigd met de groep.

Na weer een stuk gereden te hebben met wat kleine drempeltjes speciaal voor Roel, kwamen we aan bij de lunch plek Gasterij ’t Woud.  Nadat we hier lekker gekletst (..niet eens zo veel over nagellak..) en gegeten hadden en op het punt stonden te vertrekken, hebben we nog  even een kleine schade opgelopen. Iemand in een Land Rover moest perse half op een helling parkeren en ja hoor zijn band slipt door. We kregen een stenen regen vol tegen ons linker portier aan. Gelukkig waren we er allemaal bij en hebben we een schade formulier ingevuld, dus dat komt wel goed.

Na weer een stuk te hebben gereden zijn we aangekomen in Bergen aan Zee waar ACW Softline ons versaste met een bezoek aan het zee Aquarium. Dit was zeer geslaagd, we hebben veel leuke/mooie vissen en andere bijzondere flora en fauna uit de zee gezien. Na nog even over het strand te hebben uitgewaaid zijn we verder gegaan om vervolgens richting  Heemskerk te gaan. Aangekomen in Heemskerk zijn we gaan wokken bij WoksDelight. Waar we gezellig en heerlijk hebben gegeten. En nog wat tijd hadden om elkaar nog beter te leren kennen.

Het was echt een top dag met super weer! We hebben leuke en gezellige mensen leren kennen!! En een SUPER tour gereden!!! Bedankt hiervoor allemaal!

Paresh en ACW Softline bedankt voor de mooie route en de leuke verrassing

Tot snel!

Groetjes Nathalie en Leon