Kerstmeeting 2010, Maarssen 12 december

kerstmeeting%202010%20032

De kerstmeeting van dit jaar was de afsluiting van een schitterend jubileum jaar, 10 jaar Pumadrivers.

Maar stond natuurlijk ook in het teken van het afscheid van Lidewij als voorzitster van ons clubje. Na ruim 5 jaar als bestuurslid/webmaster, waarvan drie en een half als voorzitter, heeft Lidewij afscheid genomen van het bestuur en de voorzittershamer overgedragen aan ondergetekende. Ook via deze weg wil ik Lidewij bedanken voor al haar werk dat ze voor Pumadrivers in de afgelopen jaren gedaan heeft. Gelukkig blijft ze wel gewoon lid en zal ze regelmatig van de partij blijven zijn tijdens onze club activiteiten.

Bowlen en steengrillen wordt langzaam maar zeker ook een traditie binnen Pumadrivers, om zo het jaar gezellig samen af te sluiten. Dit jaar hadden we weer gekozen voor de Bisonbowling in Maarssen, lekker centraal, gezellig en heel goed verzorgd. De opkomst was ook nu weer prima en de sfeer super gezellig. Onze puma’s spelen op deze dag echt een ondergeschikte rol, gezellig  samen een biertje drinken, een balletje gooien,  lekker steengrillen en samen kletsen staat voorop. Iedereen deed weer zijn uiterste best om ‘de Pumadrivers bowling beker 2010’ in de wacht te slepen.  Om 15.00 uur hadden we afgesproken zodat om 16.00 een uurtje konden bowlen en vanaf 17.00 uur lekker konden steengrillen. Dat niet iedereen de kunst van het bowlen meester is bewijzen de foto’s. Niet elke bal bleef op de baan en niet iedere Pumadriver op de been. Na een uur topsport, uiteraard onder het genot van een drankje, was het tijd voor de steengrill. Voordat we gingen eten, eerst de prijsuitreiking.  Paresh was zo blij als een kind met de ‘poedelprijs’ beker, ondanks dat ie, en geen poedel heeft, en de beker ook nog eens, als voorlaatste niet ‘verdiend’ had. ‘Onze nieuwe voorzitter’ had z’n leesbrilletje niet bij zich en had de ‘wereld prestatie’ van Daniëlle over het hoofd gezien. Gelukkig had ik wel goed gezien wie zich Pumadrivers bowler 2010 kon noemen. Toeval of niet, Lidewij ging met de beker aan de haal. Na de prijsuitreiking kreeg Lidewij namens bestuur en alle Pumadrivers leden een schitterende  plaquette als dank en blijvende herinnering aan haar voorzitterschap aangeboden. Onder haar voorzitterschap is Pumadrivers uit gegroeid tot wat het nu is, een florerende, actieve en  super gezellige club. Na alle plichtplegingen konden we ‘eindelijk’ aanvallen. Iedereen heeft zich de perfect verzorgde steengrill  goed laten smaken. Omdat het de laatste meeting van ons jubileum jaar was had het bestuur besloten dat alle drankjes uit de clubkas betaald werden. En geste welke door alle aanwezigen zeer op prijs gesteld werd. Aan alles komt een eind, zo ook aan deze gezellige middag en ook aan ons jubileum jaar.

Wij, als bestuur, wensen alle leden, partners en familie, fijne kerstdagen een gezellige jaarwisseling en een gelukkig 2011 met heel veel veilige puma kilometers.

Groeten

Pumamartin