Nieuwjaarsmeeting, Rotterdam 10 januari

nieuwjaar

Gaat het nog door? Of niet? Toch wel? Nou laten we het nou maar niet doen? Nog even wachten? Dat was ongeveer de mailing de dagen in de aanloop van de eerste meeting van 2010. We hadden eindelijk weer eens een echte witte winter in Nederland en dus was het bestuur in dubio of het wel zo verstandig was om te gaan touren.
Uiteindelijk werd met de voorspellingen van een sneeuwstorm in het weekend het touren afgelast, maar we wilden nog wel gaan eten met zijn allen.
Zondag 10 januari was het zo ver. Eerst lekker uitslapen natuurlijk, nu we niet zouden gaan touren. Het sneeuwde wel, dus meteen ff fotootje van Pummie getrokken ofcourse. Aangezien ik geen andere plannen had, maar een sneeuwpop gaan maken. Volgens John meer een blairwitch pop, maar ik vind hem best cute (zie foto’s).
We hadden om 16.15 uur afgesproken bij het tankstation op de A13 bij Delft, dus tijd om te gaan. Aangekomen bij het tankstation geen andere Puma nog te bekennen, terwijl Pascal toch altijd wel op tijd is. Maar ik zag ineens wel Pascal staan?naast een Mazda. Bleek dat Paresh en Rachel, Pascal en Daan hadden opgehaald met de auto van de vader van Chell. Vandaar?wel jammer zo, ik dacht nog een minitour naar Rotterdam met medePuma, maar niet dus.
Op naar Rotterdam. Het ging rap deze keer. Eindelijk een keer geen verrijdingen en Puma’s die mij niet braaf volgen haha. Ging een stuk rapper zo. Dus we waren mooi op tijd in Rotterdam. Onderweg nog een mooie (maar wel vieze) Lotus gespot en beetje genoten van de witte omgeving. Blijdorp lag er ook besneeuwd bij (op de foto’s zie je eerst de nieuwe ingang en daarna de oude voormalige ingang van de zoo).
De tomtom (fijn voor hem dat die nu een keer niet stomstom meekrijgt als titel) bracht ons braaf naar de Parkhaven, waar we moesten zijn. Met de Euromast in zicht, wist ik dat we goed zaten. Pummie geparkeerd..Mazda ervoor. En uiteraard elkaar even goed gedag zeggen en de beste wensen overbrengen (wat natuurlijk ook geld voor de niet-aanwezigen).
We hoefde niet te betalen voor het parkeren, dus dat scheelde. Op naar de Spiesenboot waar we gingen eten. Het was wel wat glibberen erheen? en natuurlijk nog even sneeuwballen gegooid.
Binnen was het lekker warm en heerlijk rustig. Dat laatste was uiteraard snel voorbij toen wij er waren haha. Ondanks dat andere leden hadden afgezegd en we met een klein clubbie waren, was het echt super gezellig.
Zoals de naam van het restaurant al doet vermoeden, was het een boot waar je verschillende spiesen kon bestellen. Voor ieder wat. We hoefden niet lang op het eten te wachten en het was lekker. De spiesen waren best groot, maar iedereen kon netjes zijn bordje leeg eten. Al kreeg Chell eerst een verkeerde spies bezorgd. Tja, ober, een bril is handig, als je hem ook gebruikt haha. Hij bood direct zijn excuses aan en regelde de juiste spies.
Het eten was in ieder geval erg lekker. En het was erg gezellig. Helemaal weer bijgekletst met zijn allen.
Ik dacht dat we tegen een uurtje of 8 ofzo klaar waren. Dus afscheid nemen en weer richting Alfa. Paresh zou achter mij aanrijden, maar hij was eerder gedraaid vanaf de parkeerplaats dus ik reed maar achter hem aan. Bij de rotonde reed hij alleen ineens een gek afritje op, wat volgens mij richting het ziekenhuis ging. Dus ik maar mijn eigen weg gevolgd en op naar huis. Bij de snelweg aangekomen, reed Paresh weer achter ons..gelukkig maar.
Bij Den Haag nog ff gezwaaid en getoeterd na elkaar nog een paar keer ingehaald te hebben hihi. En daarmee was de eerste meeting van 2010 van de Pumadrivers een feit.
Ik hoop uiteraard dat de weergoden ons de rest van het jaar iets beter gezind zijn en dat er veel meer leden naar onze meetings komen.
Groetjes,
gabbagirl