Kerstmeeting, Maarssen 13 december

kerst031

De kerstdagen staan weer voor de deur en dat betekent natuurlijk weer een traditioneel kerstavontuur met de Pumadrivers. Omdat het vorig jaar zo goed was bevallen, gingen we dit jaar weer bowlen en steengrillen. Deze keer hadden we afgesproken bij Bowlingcentrum in Maarssen.
Colonne west bestond deze keer uit Pascal en Daan, Peter en ikku. John was thuis gebleven, want hij was allergisch voor bowlen (zo zei hij althans). Het was nog even spannend of Pascal er wel bij zou zijn, want die was nog hartstikke ziekjes zondagochtend. Maar gelukkig kon hij er toch bij zijn. Hij en Daan stonden mij al op te wachten bij de BP in Woerden, onze vaste verzamellocatie zo ongeveer voor colonne west. Uiteraard was degene die het dichtst bij woonde als laatste, tenminste dat dachten wij. Peter bleek echter op de P te staan, terwijl wij bij het tankstation stonden te wachten. Handig!
We waren compleet en konden dus vertrekken richting Maarssen. In Maarssen aangekomen zei de stomstom dat we er waren, maar niemand zag ergens ook maar een bowlingcentrum. Dus rondje om dat mega grote gebouw gereden en maar gevraagd. Bleek de bowlingbaan boven in dat gebouw te zitten. Dus snel auto’s geparkeerd. Kan wel zeggen Puma’s, maar ik was op dat moment echt de enige in een Puma! :-/
De gele Puma bleek in ieder geval wel erg handig, want menig later arriverende Pumadrivers wisten meteen waar ze moesten zijn.
De colonne Limburg was ons in ieder geval voor. Hun geel-blauwe ‘Puma’ van de NS had hen op tijd laten arriveren in Maarssen.
Tegen vieren mochten we onze prachtige bowlingschoenen uitzoeken en naar de banen gaan. We hadden vier banen om onze super moves te laten zien op de bowlingbaan. We waren nog niet compleet, maar toen we naar de banen gingen kwamen de laatste Pumadrivers binnen. En dus konden we van start. Voor de extra gezelligheid kregen we magic bowlen. Dus discolampjes aan, muziekje hard en bowlen maar!
Het was erg gezellig. Ik zelf ben geen held met bowlen, maar als je maar lol hebt. Het is alleen altijd zo frustrerend als er telkens 1 kegel blijft staan..zucht… Ik bleek er echter niet als enige last van te hebben met ons groepje. Het lag dus duidelijk aan de baan.
Na een uurtje bowlen was het tijd om heerlijk te gaan steengrillen. De tafel was al mooi opgemaakt, net als het buffet. Wij gingen om 17.00 uur steengrillen. Lekker op tijd, zodat de Pumadrivers van ver gekomen ook weer op normale tijd thuis zouden zijn. En later bleek dat het sowieso handig was met de drie groepen die om 19.00 uur gingen eten. Wij konden zo lekker in alle rust twee uur genieten van het buffet. Het was echt goed geregeld. Genoeg vlees en lekker. Een mooi buffet met allemaal salades, sausjes en nog meer lekkers. Voor de liefhebbers nog een soepje vooraf en natuurlijk stokbrood met kruidenboter volop. Helemaal top dus.
Nadat iedereen zijn bordje had volgeladen met lekkers van het buffet was het natuurlijk eerst nog even tijd voor de prijsuitreiking. Onze Daan was helaas laatste geworden met 33 punten. Martin was derde geworden met 111 punten. René had een mooie tweede plaats met 116 punten en hoe ziek die ook moge zijn geweest, dat had geen effect op zijn bowlprestaties, want Pascal had gewonnen met 122 punten! Hij won een mooie Pumadrivers verjaardagskalender.
Even een fotootje en dan lekker steengrillen maar. Het was erg gezellig. We hadden zelfs nog live entertainment van Rachel en René. Hoe laat je je oren bewegen? Het filmpje zegt meer denk ik. Het was in ieder geval hilarisch.
Pascal en Daan gingen eerder naar huis, want ondertussen had de griep toch wel weer de overhand bij Pas, dus was het beter dat hij onder de wol ging. Beterschap Pascal! Hopelijk ben je weer opgeknapt.
De rest bleef nog tot zo ongeveer half 8 en toen ging iedereen, behalve de colonne Limburg richting huis. De “Puma” van de colonne Limburg vertrok om iets na achten, dus zij moesten nog even wachten.
Het was wederom een zeer geslaagde avond. Het is ook leuk om een keer niet te touren en zo iets anders te gaan met de Pumadrivers. Op deze manier kun je tenminste weer ff bijkletsen. Top! Volgend jaar weer!
Het nieuwe Pumadrivers jaar staat voor de deur. Het bestuur heeft weer een volle agenda gemaakt. Wij hopen natuurlijk op een grote opkomst op de meetings. Wij wensen iedereen hele fijne kerstdagen toe en een super goed (schadevrij) Puma jaar!

Groetjes,
Gabbagirl