Jubileum weekend 10 jaar Pumadrivers, Snelrewaard 3-6 juni

Snelrewaard087

Donderdag
Alle voorbereidingen waren gedaan dus…op naar Snelrewaard. Wij hadden er zin in en de zon duidelijk ook. De rit naar Snelrewaard verliep zonder grote problemen, alleen een korte file bij Vianen en afslag 14A gooide wat roet in het eten. Wiel navigeerde Roel i.p.v. afslag 14, afslag 14 A af…..’waar ben jij, we moeten toch afslag 14 A hebben….oh…Roel, rij maar weer de snelweg op…””. Maar dat kon de pret absoluut niet drukken.
Ursula kwamen we vlakbij Snelrewaard tegen… Ze was de weg een beetje kwijt (LOL)… zou niet de laatste keer zijn dit weekend dat Pumadrivers de weg kwijt waren. Maar dat hoort er nu eenmaal bij.
Op de camping aangekomen stond Remco ons al ongeduldig op te wachten. Hij was er wel op de afgesproken tijd en stond al een uur op ons te wachten. Dus snel naar ons plekje om daar de boel op te bouwen.
Doordat we nu met 2 puma’s uit Wijnandsrade zijn, konden we alles gemakkelijk meenemen.
We weten ondertussen wat er allemaal in een puma past, maar als je de foto bekijkt dan blijf je je toch verbazen hoeveel dat echt is.
Als eerste hebben we de partytenten opgezet, zijdoeken, verlichting opgehangen en terrasverwarmingen een plekje gegeven. Kortom, als eerste het ‘feest paviljoen’ opgebouwd.
We konden gelukkig gebruik maken van een koelkast, anders hadden we het alleen met onze koelboxen moeten zien te redden. Voor voldoende gekoeld bier was dus gezorgd. Daarna onze eigen tentjes opgezet of de ‘eigen’ caravan ingeruimd. Toen was het dus eindelijk zover dat we konden gaan genieten van een schitterend jubileum weekend.
Ondertussen waren al een aantal Pumadrivers aangekomen op het ‘feestterrein’.
Donderdag waren we uiteindelijk met 9 Puma’s.
Het werd een gezellige avond in ons feest paviljoen. De ‘letste’ samen met Lidewij en Wiel gedronken. Wiel was om 8 uur ‘een ander T-shirt gaan aan doen’ en werd pas weer om 1 uur ’s nachts wakker…dus dat telt eigenlijk niet. We hebben net niet de zon zien opkomen, maar het weekend is pas begonnen.

Vrijdag
Vrijdagmorgen werd langzaam maar zeker iedereen wakker. ‘Gutenmorgen Gutenmorgen Sonnenschein’ schalde dan ook vrolijk over de camping. We hadden alleen wat meer werk om Rogier uit z’n tentje te krijgen, maar daar zorgde Pascal voor. Nadat het alarm van Lidewij d’r Puma onvoldoende bleek te zijn, even Pascal’s geluidsinstallatie vol open en daar was ie. Daarna hebben we samen gezellig ontbeten, de camping picknick tafels waren daar perfect voor. Lekker in het ochtend zonnetje, heerlijk.
Voor de vrijdag stond winkelen en kanovaren op het programma. Daniëlle, Rachel en Nadine gingen shoppen in Utrecht en de rest ging ‘watersporten’. Vooraf had ik nog zoiets van?. Tja met een kano…. Maar het werd een geweldige middag, we hebben veel lol gehad en heel veel gelachen. Dat heb je wel eens als je lol hebt dat je dan ook moet lachen, toch?! En nog sportief bezig geweest ook. Uiteindelijk zijn we maar liefst 3 uur ‘onderweg’ geweest. Natuurlijk wel met een tussenstop, waar we iets gegeten en gedronken hebben. Door het super weer maakte het niks uit als je een beetje, of een beetje meer, nat werd. Droogde zo weer op.
Terug op de camping nagenoten van ons watersport avontuur, foto’s en de filmpje bekeken. Ook vrijdags kwamen nog een aantal Pumadrivers, partners en twee Duitse puma rijders. Uiteraard hadden we gehoopt op veel meer leden om dit jubileum samen met ons te vieren. 
Daarom was het ook super dat Ellen spontaan voorbij kwam. Uiteindelijk toch 14 Puma’s. 
Het was jammer dat wij nog moesten gaan eten, was helaas niet anders.
Vrijdag avond werd ook weer een leuke gezellige avond. De ‘letste’ heb ik opmerkelijk genoeg, met Sonja gedronken.

Zaterdag
Zaterdagmorgen weer super weer, nu zelfs helemaal geen wind. Weergoden waren ons zeer goed gezind, zoals het natuurlijk hoort. Zaterdag stond de ‘Plassentour’ op het programma. Het bleek maar weer eens dat het heel moeilijk is om zo’n grote groep puma’s bij elkaar te houden. Traditioneel werd er weer meerdere keren verkeerd gereden. Maar uiteindelijk komt het toch weer allemaal goed.
Terug op de camping werd het weer een gezellige boel. Een gedeelte zat gezellig bij elkaar te kletsen, de een begreep wat meer dan de andere. Onze Duitse vrienden verstonden er natuurlijk geen hol van, maar vermaakten zich desondanks zeer goed (naar eigen zeggen iig).
Een ander gedeelte was wel heel sportief, of kwam gezellig kijken naar de spannende beach volleybal wedstrijd. ‘De boer’ had een heus beach volleybalveldje, waar hij wel heel erg trots op was hahaha?
‘FF’ wat ballen jongens…. Twee uur later was de beslissing eindelijk gevallen. Het team van de fanatieke Passie had verdiend gewonnen. Mede door de aparte ‘een vuist techniek’ van Wiel. Nadat de ‘ballers’ het zand, dat echt overal zat, onder de douche hadden weg gespoeld, was het tijd voor de bbq.
Ursula en Sonja hadden het vlees ‘bij de boer’ geregeld en boer Wim bracht de bbq achter op de trekker naar ons kamp. Geen Geert……dus er moest een ander Pumadrivers chef op staan. Rene (Siets), Rogier (miniman) en Rene (kameraad van Willard) hebben deze zware taak op zich genomen. Ze waren perfecte vervangers van onze vaste kokkie. Iedereen heeft zich de bbq heerlijk laten smaken.
’s Avonds hebben we nog een leuke quiz gespeeld, had iets langer mogen duren maar toch.
Mariëtte was er iig letterlijk ondersteboven van.
Persoonlijk vond ik dit de gezelligste avond, met een grote groep lol gemaakt, de ‘letste’ met Kim gedronken, de mediamarkt nog gezien (of was het toch de maan of ‘saturn’)…

Zondag
Helaas, helaas de laatste dag is alweer aangebroken. De laatste keer “”Gutenmorgen, Gutenmorgen Sonnenschein””, in Snelrewaard. Nog een keer met z’n allen samen ontbijten. Vervolgens de tenten afbreken en alles opruimen. Niet iedereen ging mee naar Kinderdijk, waar we het jubileum weekend ’tussen’ de molens, afgesloten hebben.

We kunnen met trots terug kijken op een super geslaagd jubileum weekend. Super weer, een gezellige groep, veel plezier en veel gelachen. Kortom een 10 jarig jubileum waardig. Een bedankje aan Ursula, Sonja en Mariëtte voor het ‘doen’ van de boodschappen is zeker op de plaats en natuurlijk een dankjewel aan iedereen die erbij was.

Op naar de volgende 10 jaar Pumadrivers!

Pumamartin