Achterhoektour, Ruurlo 8 augustus

achterhoek

Na 3 weken wachten was het eindelijk zover.
Mijn eerste Pumadrivers tourtocht.
S’ochtends om half acht opgestaan, mijn Puma gewassen, daarna snel gedoucht, spullen bij elkaar gezocht en aangereden.
Voor ons was het ongeveer 112 km rijden naar AC restaurant in Holten.
Eenmaal daar aangekomen zag ik alleen Pumamartin staan. Wat blijkt stonden we aan de verkeerde kant van de snelweg. Dus even om gereden en daar stond de rest.
Daar aangekomen mezelf aan iedereen voorgesteld en een kopje koffie gedronken.
Toen werden de routebeschrijvingen uitgedeeld. Daarna zijn we aangereden.
Na een stukje snelweg te hebben gereden waren we gearriveerd in het mooie landschap van Ruurlo en omstreken. Om ongeveer 12.00 uur kwamen we aan bij ”De Witte Wieven” daar hebben we geluncht en gelachen.
We zijn weer verder gereden met Rogier op kop. Na ongeveer 3 keer verkeerd te zijn gereden heeft Lidewij het maar overgenomen. We zijn bij de schutsluizen van het Twentekanaal even gestopt en snel weer door gereden, omdat het met bakken uit de hemel kwam.
Na weer een stukje gereden te hebben zijn we langs het Brummen automuseum gereden. Deze was helaas dicht. In Brummen hebben we nog een drankje gedaan. We lagen mooi op schema.
We zijn doorgereden tot het pondje. Hier stond Rogier bijna vast in het zand. Na hier ongeveer 15 minuten even een sigaretje te hebben gerookt en wat gepraat te hebben zijn we met alle auto’s in 1 keer op het pond gereden. Dat ging lekker vlot.
Na een stuk over onverharde weg te hebben gereden kwamen we weer op verharde weg. Ongeveer om 5 uur kwamen we bij de eindlocatie Eetcafe De Veldhoek. Daar hebben we lekker gegeten, een beetje gepraat over nagellak en de Puma’s, iedereen bedankt voor de gezelligheid en toen zijn we weer naar huis gereden.

groetjes,
Puma-Bram