Puzzelrit Ford Team Limburg, Maastricht 3 maart

puzzel

Een verslagje(puMARC): 
 
Het weer zat eens mee dit keer. Lekker zonnetje, wel vroeg opstaan. Om met de leden van het Ford Team Zuid Holland gezamenlijk naar het zuiden af te zakken. Ja, naar Maastricht dus. Verzamelen bij de “M”. Lekker druk. Even inschrijven en karren maar. 35 Ford-freaks bij elkaar. En 4 Puma’s. We hebben samen (vieren) de rit gereden. Onderweg ff samen wat gegeten. Eigen foto’s staan er nu bij.
Leuke bergpassen berijden….rechte stukken, zonder flitskasten. Ideaal! En bij terug komst de prijsuitrijking. De Pumadrivers waren 5de. Waren toch 31 andere Fordjes, dus dat was niet slecht. Hebben we toch maar mooi een cap gescoort. Op naar de volgende meeting.

Maurice schreef bij Ford-world:
“3 maart 2002 vond de eerste editie plaats van de puzzelrit door het limburgse heuvellandschap, georganiseerd door Ford Team Limburg. Ik was zelf, samen met Remy, Daisy, Mark en Tom (zwarte CRX) organisator, dus was voor ons toch wel een spannend dagje. Uit de reacties achteraf mogen we toch wel concluderen dat het een zeer geslaagde dag was. Er waren 35 deelnemende auto’s, niet slecht voor een eerste keer… Op naar volgend jaar. Er zijn nog genoeg leuke andere Limburgse wegen te verzinnen, dus dat zit allemaal wel goed.

Voor iedereen die er was: “bedankt!!!”
See you soon.
Fordgreetings