Noord-Holland tour, Wormerveer 23 juni

heerlijke dijkweggetjes

Paresh en Rachel hadden ons weer uitgenodigd voor een mooie tocht door Noord-Holland. Vanaf half twaalf was verzamelen bij ACW Softline in Wormerveer het bedrijf van onze hoofdsponsor, Paresh dus.
Daar hadden ze weer  heerlijke broodjes, een lekkere bak koffie en natuurlijk een SOEPPIE  klaar staan voor ons allemaal.
Paresh zelf regelde de soep, wie kan dat ook beter dan meneer soepje zelf!
Net als vorig jaar waren er 6 Puma’s, de Transit Connect (bedrijfswagen van ACW Softline) de C-Max van Paresh en de Fiesta van Pascal. Na de lunch was er nog tijd genoeg om de Puma’s te bekijken en gezellig bij te kletsen voordat we gingen touren.
De tour leidde ons over heel veel mooie polderwegen, langs molens, kanalen en door leuke gezellige dorpen.
We zijn zelfs niet verkeerd gereden, we hebben niet naar een tankstation moeten zoek…. Het weg echt een super mooie rit door het Noord-Hollandse land.
De tussenlocatie was ook heel goed gekozen, vlak bij Alkmaar bij een watersport gebied. We zijn daar nog even snel langs een meeting gereden… de meeting bezoekers keken ons heel vreemd aan toen we niet het meeting terrein op reden, maar er vlak voor draaiden en weer terug reden. Wij dachten al dat Paresh ook nog een meeting georganiseerd had LOL.
Na de tussenstop vergvolgende we weer de route verder door de polders met al die smalle dijkweggetjes. Heerlijk sturen natuurlijk.
De tour werd afgesloten in de ‘oude bioscoop’ in Beverwijk, een gezellige locatie waar we heerlijk gegeten hebben.

Paresh en Rachel, bedankt voor de super gezellige dag en een zeer mooie tour.

Pumamartin