Kerstmeeting, Maastricht 13 december

kerst

Na de zeer geslaagde Kersmeeting van vorig jaar hadden we besloten om deze ook dit jaar weer zo in te vullen. Dit jaar niet naar Valkenburg maar naar Magisch Maastricht.

Vanaf elf uur verzamelden we weer bij onder getekende, waar een heerlijke lunch stond te wachten.
Iedereen was mooi op tijd, dus tijd genoeg om gezellig bij te kletsen en de nieuwe leden (Chantal en Peggie met haar man Henk)  te verwelkomen binnen Pumadrivers.
Na de lunch was het tijd voor een officieel moment. Sjoerd Cordang hebben we even in het zonnetje gezet om hem te bedanken voor zijn inzet in ons bestuur de laatste drie en een half jaar. Hij stopt per 1 januari als bestuurslid, uiteraard blijft hij gewoon club lid.
Verder hadden we, voor het eerst in de  club geschiedenis, een echte jubilaris.
Paresh Andrea is 12 ½ jaar  lid van Pumadrivers. We hadden ook hem even in het zonnetje willen zetten, maar helaas moest hij zich enkele dagen voor de Kerstmeeting afmelden.
We zullen hem bij de eerst volgende gelegenheid alsnog huldigen.

Na deze ‘plichtplegingen’ was het tijd om naar Magisch Maastricht te gaan. Er waren 10 Puma’s in Wijnandsrade.  We zijn niet met alle Puma’s richting  Maastricht gegaan, dit om het parkeren makkelijker te maken want het kon wel eens druk zijn….. En dat was het, daarom niet in ‘Maastricht Noord’ geparkeerd (parkeerplaats stond op de autobaan als ‘vol’ aangegeven) maar op de P+R in Meerssen.
Natasja voor iedereen, en voor haar fiets, kaartjes gekocht en met de trein naar de hoofdstad van Limburg.
Maastricht bleek niet zo ‘magisch’ als wij verwacht hadden, maar het was er niet minder gezellig om. Eerst een Glühwein  in de tent, toen over de Kerstmarkt gelopen, Currywurst, rondje  in het reuzenrad en in een gezellig en lekker warm cafeetje aan het ‘onze Lieve Vrouwenplein met z’n alle lekker ‘gebierd (of geborreld heet dat geloof ik).
Met de trein terug naar de Puma’s en door naar ‘de wok’ in Hulsberg. Het wokken bleek een perfecte keuze te zijn, je kunt immers meteen gaan eten. Je hoeft niet lang te wachten op de bestellingen, helemaal goed dus. Gezellig en Lekker gegeten.
Afgesloten hebben we op het voor ons over bekende ‘Limburgtour adres’ met een paar Alfa’s .
Zondagmorgen na  ‘het spek en ei’ zijn de laatste Pumadrivers naar huis gegaan, zo kwam er dan echt een einde aan deze weer zeer geslaagde Kerstmeeting.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen, een mooie roetsj en een gezond en veilig nieuwjaar .

Pumamartin
Bestuur Pumadrivers.