Zuid-Holland tour, Oostvoorne 4 maart

z h

Sjoerd Reverda had voor de tweede keer een Zuid-Holland tour uitgezet, deze keer over de Zuid-Hollandse eilanden, Voorne-Putte en Goeree-Overflakkee.

We verzamelden bij de Familie Reverda in Oostvoorne, daar wachtte ons een lekker bakje koffie en een heerlijk soeppie en broodjes. Een dank je wel voor de gastvrijheid en het warm onthaal is hier zeker op z’n plaats. Na een gezellig uurtje (of twee) was het tijd om te gaan toeren. Natuurlijk eerst nog de laatste instructies van Sjoerd zodat de tour zo goed mogelijk zou verlopen.

Met 12 Puma’s gingen we de Zuid-Hollandse eilanden onveilig maken, altijd een mooi gezicht zoveel Puma’s achter elkaar. Het eerste deel leidde ons naar de nieuwe Maasvlakte. Vorig jaar had Sjoerd hier de hele tour uitgezet. Onze eerste stop was waar vorig jaar nog Noordzee was. De foto van de tomtom is helaas niet echt scherp maar toch nog redelijk te zien dat we ‘midden in zee’ staan. Pumadrivers op het aller nieuwste stukje Nederland!
Daar uiteraard veel mooie foto’s gemaakt, zeer aparte manier van parkeren.
Weer op weg leidde de route ons over mooie dijkweggetjes, door mooie kleine oude dorpje, over mooie bruggetjes en natuurlijk ook langs de kust. Echt een heel  mooie route.

Na ruim een uur genieten, was het tijd om een plas pauze in te lassen. Uiteraard ook gezellig met z’n alle iets gedronken en gezellig geklets. De locatie lag natuurlijk aan het water.
Op de foto’s zie je dat je meer kunt met de Pumasleutelhanger.

Na de pauze ging het weer gezellig verder, ook dit deel was echt mooi. Een compliment voor Sjoerd, echt een mooie tour.
Bij de eindlocatie aangekomen  was een van ons echt blij dat ie het gered had. Pascals Puma lade de accu niet meer op. ANWB gebeld, dynamo liep op z’n laatste pootjes. Maar Arie (van de wegewacht) zou Arie niet zijn als ie dit niet eentweedrie opgelost had. Hoe repareer je een Puma? PRECIES met een hamer…… een paar tikken op de dynamo en dat ding laad de accu weer netjes op.

Ondertussen hadden we deze dag gezellig afgesloten tijdens een heerlijk en gezellig eten uiteraard ook weer aan het water.
Iedereen is gelukkig weer gezond en wel thuis gekomen, voor de een of andere duurde het iets langer, maar toch.

Sjoerd, en ouders, dank je voor het gastvrije ontvangst en de mooie tour.

Pumamartin