Kerstmeeting, Scheveningen 11 december

kerst

Het Pumadrivers jaar wordt traditioneel afgesloten met onze Kerstmeeting. De laatste drie jaar zijn we in Maarssen gaan bowlen. Dit jaar wilden we eens wat anders doen. Bij de Kerstmeeting staan voor een keer de Puma’s niet centraal, maar de Pumadrivers zelf.
Dus geen tourtocht, niet bowlen, maar wat dan……….. mini golfen in het donker!!!
Glowgolf in Scheveningen en aansluitend gezellig samen eten in een restaurant op de boulevard.
Deze Kerstmeeting kreeg nog een extra gezellig tintje omdat Daniëlle en Pascal ons uitgenodigd had om eerst een biertje (of iets anders natuurlijk) te drinken en samen te lunchen bij hun in Voorburg.

De Puma stond dus echt op de achtergrond, letterlijk. Vrijwel iedereen was NIET met de Puma. In Voorburg waren
maar drie Puma’s en nog eentje in Scheveningen. Ook uniek met zoveel leden en maar zo weinig Puma’s.
Wij zijn, ondertussen ook al een traditie, met de trein naar de Kerstmeeting gegaan. Om 9.00 uur vertokken vanuit Nuth, overstappen in Sittard, Utrecht en in Den Haag op de tram naar Voorburg. Waar we tegen 1 uur binnenstapten. Enkele leden waren er al, uiteindelijk waren we met 21 man, waaronder maar liefst drie nieuwe leden. De lunch was lekker en gezellig, maar we moesten toch echt om 15.00 uur in Scheveningen zijn. Dus allemaal met de tram van Voorburg naar ‘het strand’. Eerst even een kijkje nemen en ff lekker uitwaaien. Tijd om te gaan ‘glowen’..
De reservering bleek niet goed doorgegeven te zijn maar dit hadden we snel onder controle. Na een korte uitleg,indeling van de teams en het uitdelen van de ‘clubs’ en fluoriderende ballen konden we beginnen. Op naar het eerste ‘hole’. Minigolf in het donker’. Je hebt geen idee wat je je erbij moet voorstellen. Zou dat nu echt leuk zijn????

JA dus, het was echt leuk om te doen, iedereen heeft zeer fanatiek gespeeld (niet dus), de ballen vlogen je regelmatig om de oren. We hebben veel plezier gehad tijdens het ggggolfen.
Er werd veel gelachen, de foto’s zeggen meer dan genoeg lijkt mij. Gelukkig had ik mijn golfkar mee, hadden we tenminste een lekker biertje om het vocht verlies te compenseren. Na ruim anderhalf uur was iedereen aangekomen bij ‘gat 15′. De laatste slagen, tijd om de score op te maken.
Nadat alle scorekaarten geteld waren zijn we naar het restaurant op de Scheveningse boulevard gelopen. Daar werden we verrast met een prachtig vuurwerk, zo blij waren ze dat wij onze Kerstviering bij hun organiseerden. (het kan ook zijn dat dit toevallig was)

Na het vuurwerk hebben we deze heerlijke dag afgesloten met een gezellig en lekker etentje, met live muziek! Daar werd ook de verrassende winnares bekend gemaakt!. Ursula sr.
Ursula proficiat met deze mooie overwinning. Opmerkelijk was ook dat Natasja, een van de nieuwe leden, jarig. Jarig op je eerste Puma meeting waar je naartoe gaat zonder Puma. Maak je ook niet iedere dag mee. Uiteraard hebben met z’n allen voor haar gezongen.
Helaas kwam er toch een einde aan deze super gezellige Pumadrivers dag.

Iedereen bedankt dat jullie gekomen zijn, Daan en Pascal bedankt dat we welkom waren bij jullie in Voorburg.

Na afscheid genomen te hebben, hadden wij nog een 3 uur durende treinreis voor de boeg. Voor vertrek wat bier ingekocht zodat we niet volledig uitgedroogd aan zouden komen in Wijnandsrade. De terugreis was al net zo gezellig als de hele dag.

Pumamartin

Wij als bestuur wensen wensen iedereen fijne Kerstdagen en een gezond en gelukkig 2012