Gelderlandtour, Voorst 6 November

gelderland

Op het forum hadden Ursula en Ursula sr, Sjoerd en ik afgesproken om samen naar de verzamel locatie bij Rogier thuis te gaan.
Eenmaal met elkaar kennis gemaakt te hebben gingen we richting Voorst. Bij de afrit richting Voorst bijna de afslag gemist maar na een kleine stuur correctie konden we alsnog de weg vervolgen.
Na anderhalf uur kwamen we aan bij Rogier en konden we de andere leden weer begroeten en genieten van een kopje koffie een broodje en een heerlijk soepje. Ik heb toen gelijk kennis gemaakt met de leden en heb veel leuke reacties op m’n uitlaat gekregen. Om 12 uur zijn we met z’n allen begonnen aan de Gelderland tour.
De eerste stop maakten we om ( wat ik begreep ) naar een paar koeien te kijken, maar als iemand een andere reden weet hoor ik dat graag. Na wat plattelands weggetjes en dijkjes te hebben bereden zijn we even wat gaan eten bij een snackbar om erna met een gevulde maag en een lege blaas weer verder te gaan met de tour.
De tour liet ons genieten van de bossen op de Veluwe in prachtige herfst kleuren. We hebben een bezoek gebracht aan “The Gallery†in Brummen en er hele mooie klassieke auto’s mogen bewonderen. Toen we daar waren uitgekeken gingen we richting de eetlocatie, en onderweg er naartoe een boer even wakker getoeterd. Laten we het er maar op houden dat Henk-Henk een black out had.
Eenmaal bij ’t Zwientje aangekomen konden we heerlijk genieten van een BBQ en konden we hierna een zeer geslaagde tour afsluiten.
Groetjes Sam
Namens bestuur en leden van Pumadrivers wil ik de familie Schoenmaker (ouders en broer van Rogier) hartelijk danken voor de gastvrijheid.
Het was gezellig bij jullie in Voorst.
En Rogier bedankt voor de mooie dag in Gelderland.
Martin