Kerstmeeting, Nieuwloosdrecht 9 december

Na he bowlen, gezellig en lekker steengrillen

Met de traditionele Kerstmeeting hebben we het meeting seizoen afgesloten. Dit jaar zijn we gaan bowlen en steengrillen in Nieuw-Loosdrecht.
De Kerstmeeting is altijd de iets andere meeting, normaal staan onze Puma’s min of meer centraal. Tijdens de Kerstmeeting dus helemaal niet. Sterker nog de meeste komen niet met hun Puma maar met de trein,  Twingo of C-Max.
Afspraak was om 16.00 uur in het bowling centrum in Loosdrecht, hadden we een half uurtje om lekker bij te kletsen voordat we gingen ‘led-bowlen’.
Een andere traditie is het ondertussen ook al geworden dat ‘Limburg’ met de trein naar Kerstmeeting komt. Een keer per jaar met de trein, bvo’tje, altijd een gezellige dag. Met de nadruk op DAG. Vertrek om 11.00 uur, thuis om 23.00 uur.
Een voor een druppelden de 20 Pumadrivers binnen bij het bowling centrum. Na een paar drankjes en een lekker plakje zelfgebakken cake was het tijd om de bowlingschoenen aan te trekken.
We hadden 3 banen met ‘led’-verlichting…… maar het ‘led’ stelde niet echt veel voor, net als het bowlen van de meeste van ons moet ik eerlijk bekennen.
Tot half zes werd er gegooid, gesmeten en gerold om zoveel mogelijk ‘pinnen’ omver gekegeld te krijgen, of moet het niet zijn; ’omver gebowld’ ?
Hoe dan ook, menige deuk is er in de Loosdrechtse bowlingbanen bij gekomen.
Time flies als je plezier hebt dus die anderhalf uur vloog voorbij. We weten eigenlijk niet wie er nu gewonnen heeft. De beste score op baan 1 was voor René met 138 punten, daar hebben we een bewijs foto van. Op baan 2 had Roel de hoogste score met 146 punten, van baan 3 is geen hoogste score bekend. Kan me niet voorstellen dat op onze baan iemand meer dan 146 punten bij elkaar gegooid heeft, dus Roel…. Jij hebt gewonnen.

Na het bowlen zijn we met z’n allen lekker gaan steengrillen.
Het was een perfecte afsluiting, gezellig met een grote groep, een beetje sportief bezig zijn en lekker eten en drinken.

Wij wensen iedereen fijne Kerstdagen, een gezellige jaarwisseling en een gelukkig, gezond en veilig 2013.
Hopelijk kunnen we jullie ook volgend jaar weer bij onze Pumadrivers activiteiten begroeten.

Pumamartin