Limburgtour, Wijnandsrade 12 juni

79

Vorig jaar was de Limburg tour mijn eerste tour waar ik in mijn eigen Puma reed en tevens mijn eerste meeting report en dit jaar mijn tweede tour. En wat een geweldige tour was het weer. Dit jaar was het voor mij echt een thuis wedstrijd. Om 10 uur stond ik op (een beetje brak nog van de avond ervoor) om me klaar te maken voor een gezellige tour. Na beetje twijfelen toch besloten om mijn auto snel te gaan poetsen samen met Paresh. Toen even snel mijn navigator (Rick) te hebben opgehaald was het tijd voor een lekker soepje en een broodje.

Na wat korte woorden van Martin het uitdelen van een kleine quiz en de plotselinge opkomst van Mischi was het tijd dat we vertrokken. We kwamen al snel terecht in de mooie en geweldige heuvels van Zuid-Limburg. Bij de Huls berg hadden we een korte pauze waar de meeste mensen de nieuwe Cold Air Intake van Tuning Haus van Miniman te bewonderen. Daarna zijn we nog langst vele mooie punten gekomen met prachtig uitzicht en wat toch wel belangrijk is de leuke haarspeldbochten die toch wel een beetje het Zwitserland gevoel in me op lieten komen. Tijdens de tocht waren we opeens even de weg kwijt en mijn navigator was niet op aan het letten omdat het uitzicht zo mooi was. Gelukkig is verkeerd rijden toch wel een oer oude traditie die minimaal een maal per meeting moet gebeuren. En daarom wilde ik hem toch wel in stand houden. Tijdens de tweede pauze stonden we bij een Belgische bunker met uitzicht over een mooi kasteel. Tijdens de laatste stop kwamen we bij het Albert Kanaal. En wat een geweldig uitzicht was dat! Het leek wel of we in Frankrijk waren.

Tijdens de pauze kwam er een ijscowagen langs rijden en heeft het bestuur ons getrakteerd op een lekker ijsje.

Na de mooie tour was het tijd voor de volgende traditie: Lekker eten met een drankje. Het heeft heerlijk gesmaakt de catering samen met de kok (Geert) hebben goed hun best gedaan. Toen kwam de uitslag van de quiz en die werd besloten met twee laatste vragen. Als winnaars kwamen Nadine en Harry uit. Na wat gezellig te hebben gezeten met een pot bier had Paresh wel zin gekregen in wat chips dus zijn we opzoek gegaan. Het was een lange zoektocht maar hij had wel resultaat. Ondertussen was het weer ouderwets gezellig tot in de late uurtjes waar vele discussies langs kwamen die varieerde van of het ‘Ons bier’ is, of dat de laatste Amstel gewoon al op gedronken was tot wat nu wel of niet een goede luchtfilter is. Helaas was er geen ouderwetse dijkwandeling maar ach dit was alweer een avond geweest die alleen maar bij de Pumadrivers zo gezellig kan zijn.

Als laatste wil ik de organisatie van de Limburg tour bedanken voor de geweldige tour tocht! Tevens de catering voor de lekkere broodjes en het avond eten.

Ik kan niet wachten tot de Limburg Tour 2012!

Bedankt,

PumaRoel_91