club weekend Texel, 20 t/m 22 Mei

texel

Het Pumadrivers club weekend was dit jaar weer op Texel. Weer, omdat ons allereerste club weekend in 2007 ook op Texel was, toen ook door Remco georganiseerd. Dit jaar had Remco dit samen met Ursula en haar moeder, Ursula sr. Gedaan. Ze hebben veel werk gestoken in de voorbereiding. Deze keer geen tenten maar 3 huisje op bungalow park Prins Hendrik in Oosterend. We hadden dus weer een ‘jubileum weekend’, ons vijfde clubweekend.

Colonne zuid vetrok vrijdagmorgen om 10.40 uur vanuit zuid Limburg richting Texel, onderweg natuurlijk nog lekker gepicknickt. Optijd voor het veer van 15.00 uur waren alle Pumadrivers, volgens afspraak in Den Helder. Klaar om de overtocht te maken. ‘Aan de overkant’ werden we opgewacht door de organisatoren. In colonne, van 8 puma’s, ging het verder naar ons weekend verblijf. Daar aangekomen heeft iedereen een plekje gezocht en z’n spullen uitgepakt. Vrijdags was er verder geen programma en konden we gezellig onze puma’s bekijken en lekker een biertje drinken. Na het avond eten, welk de Ursultjes voor ons klaar gemaakt hadden, volgde een gezellige avond. Tijdens deze gezellig avond kreeg ieder Pumadrivers lid een prachtige ‘Pumadrivers handdoek’ (gemaakt door Ursula sr) en de vrouwen een mooie sjaal (gemaakt door Urusla) cadeau. Remco had voor iedereen een mooi aandenken aan het Texel, in de vorm van schitterende sticker (zie eerste foto).

Wellicht een nog grotere verrassing hadden Paresh en Rachel voor ons….. er is een kleine Pumadriver op komst. Paresh en Rachel, gefeliciteerd. Het bleef daarna nog lang onrustig in het ˜feest huisje’. Enkele Pumadrivers hebben nog een nachtwandeling over de ‘Lancaster dijk’ gemaakt. Maar toen was het toch echt tijd om te gaan slapen.

Zaterdagmorgen, een lekker ontbijtje, een beetje wakker worden en op naar Oudenschild voor de eerste activiteit van het weekend. Deze keer geen lint puma’s maar een tourrit in een Tuk Tuk. Het werd een gezellig boel, het weer hadden we de hele dag mee, dus helemaal perfect. Op, of in, een tuk tuk ziet de wereld er toch anders uit dan in een puma hahaha. Na een geslaagde rit, terug naar ˜prins Hendrik’ waar we samen lekker geluncht hebben. Gelukkig was er nog tijd genoeg voor een bakje koffie voordat we verder moesten naar de volgende activiteit. Pumadrivers gingen golfen, je leest het goed, golfen. Maar wel boeren golf, een grote bal slaan tussen de schapen en vooral tussen veel schapen stront. Ondanks of juist door de stront, was het heel leuk om te doen en er werd dan ook gestreden op het scherps van de golfstok. Na de nine holes, voor de leek 9 emmers in de grond, stond de winnende ploeg vast. Onder het genot van een welverdiend drankje maakte Remco de winnaars bekend. Op de foto’s kunnen jullie zien wie dit waren, team Pascal (alweer LOL) ook de eindstand is vastgelegd voor ons nageslacht. We hadden langzaam honger gekregen, dus terug naar de huisjes. Daar werd, onder de striktste geheimhouding en afgesloten van de buitenwereld, een heerlijk diner bereid de Dortse meiden. Gelukkig slaagde Sjoerd erin om toch een foto te maken, door de niet helemaal gesloten gordijnen, van de kokkerellende dames, en een meloenen snijdende Remco. Belangrijkste was dat het iedereen zich het eten goed heeft laten smaken. Na het eten volgde weer een ouderwets gezellig avond. De dames hadden ook nog (is natuurlijk ook traditie tijdens onze clubweekenden) een quiz in elkaar gezet. De foto’s en het filmpje zeggen meer dan genoeg. Sjoerd bleek de grote ster van de quiz te zijn en zijn team was dan ook de winnaar van de bekers en medailles. De avond werd ook weer afgesloten met een dijk ˜wandeling’ het was alleen een stuk kouder en veel meer wind.

Zondags was het helaas alweer tijd op afscheid te nemen. Maar eerst nog een korte Pumadrivers tourrit over Texel. Jammer dat het nog even begon te regenen maar we hebben toch nog mooie foto’s kunnen maken bij de vuurtoren op de dijk. Na de rit was het dan toch echt zover. De boel inpakken, nog even iets eten in het dorp en met ˜de boot’ van 16.00 uur over naar het vaste land. Een schitterend weekend was helaas weer voorbij gevlogen, maar meer dan de moeite waard.
Uiteraard wil ik Remco, Ursula en Ursula sr. bedanken voor de organisatie en het verzorgen van het eten. Een extra dankjewel voor de schitterende Pumadrivers Handdoeken en mooie sjaals. Hartstikke bedankt .

Volgend jaar zeker weer een Pumadrivers clubweekend, dan uiteraard weer in een andere streek van Nederland.

Groeten pumamartin