Puma/Fiesta/Ka/Focus Meeting, Vuren 28 juni

vuren031

De 6e editie van de Puma/Fiesta/Ka/Focus-meeting begon voor mij in Limburg als een benauwde, niet naar zon uitziende dag. Samen met mijn vader hebben we de Puma nog wat gepoetst en zijn gaan rijden, want om10:30 hadden we met Martin afgesproken bij het Esso tankstation in Nuth. Je raad het nooit, maar we waren eerder dan hem!
Na wat kletsen over wateroverstromingen en noodweer zijn we vertrokken naar Vuren. Onderweg zijn we nog gestopt om Sjoerd en Jack op te halen.

Rond 12:00 kwamen we aan op de parkeerplaats, waar toch al een aantal Puma’s en Fiesta’s zich verzameld hadden. Redelijk snel hebben we de auto’s een plaatsje gegeven en zijn begonnen met het opbouwen van de party tenten, klaarzetten van de bekers en diversen. Natuurlijk waren er ook mensen die uitbundig gingen poetsen, wat resulteerde dat de Puma van Lidewij en mijzelf een lust werd voor vliegjes en aanhang. Jammer dat ik dit niet op foto heb kunnen vastleggen.

Tussen 12:00 en 13:00 stroomde het langzaam vol met Puma’s, Fiesta’s, Focussen en jawel hoor 4 hele Ka’s. Langzaam ging iedereen eens op jacht om op de mooiste auto’s te stemmen.
Dit jaar was er een nieuwe regel, je mocht ook op je eigen merk stemmen. Dus Pumadrivers hadden nu de kans om elkaar op de 1e, 2e of 3e plaats te zetten.
Helaas bleven de Ka’s niet, dus die vielen buiten de show&shine.
De politie kwam ook nog even een kijkje nemen zoals altijd, maar ze waren snel weg dit jaar.

Nog lekker wat eten bij de Mac en wat kletsen en discussiëren over bepaalde zaken binnen de club was het alweer tijd voor de prijs uitreiking. Hoe precies de stand was van de Fiesta en Focus-club weet ik niet, want ik was te druk bezig met bellen… Wel weet ik van de Pumadrivers wie gewonnen had.

Nummer 1: Regina (die is nieuw…)
Nummer 2: Willard
Nummer 3: Marina

Na opnieuw weer bij de Mac te zijn gaan eten was het toch echt tijd om alles af te breken, van elkaar afscheid te nemen en naar huis te gaan.

Het was een schitterende dag geworden met behoorlijk veel zon.

groetjes,
Willard