Pumadrivers Kartdag , Zoetermeer 8 februari

karten066

Aangezien het een veel te korte dag was, zal het ook wel een veel te kort verslag worden.
Voor mij begon de dag moeizaam, want de zaterdag had ik overdag een boetezitting.
Dit heeft met carnaval te maken, dus daar val ik jullie niet mee lastig, Het houdt alleen in veel zuipen en lol hebben…… dus ik was blij dat ik zondag om 11:45 uur klaar kon staan voor Martin en Roel die mij zouden oppikken.
Netjes om 11:45 stond Martin bij mij in de straat te vragen naar meneer Holtus. Jammer voor Martin dat hij bij de verkeerde deur stond….. panhoes 2 he Martin…
Na een gil en een zwaai was alles goed gekomen en kon ik netjes instappen in de ongelooflijk lekker rijdende Puma. Na een aantal kilometers te hebben gereden zijn we gestopt bij wegrestaurant De Luchte om Ronald en Jack op te pikken. Hier ben ik overigens overgestapt in de auto van Jack die heeeele lekker zittende stoeltjes heeft.
We hadden een tomtom om het attractiecentrum te vinden, maar door de nieuwe kleur van de Puma van Lidewij was die overbodig, want die kleur……. MIJN GOD WAT FEL…. en zooooo mooi.

Nadat we allemaal van de rijdende zon hadden mogen genieten, zijn we het attractiecentrum binnen gegaan en eenmaal boven moesten we ook uitgerekend een waar kinderdomein tegenkomen. Boh, wat kunnen sommige kinderen toch erg zijn!!
Lekker hebben we binnen onder het genot van een drankje nog lekker kunnen bijkletsen voordat we de kartbaan zouden betreden. We werden opgehaald door iemand van het personeel en moesten ons in de “briefing room” uit laten leggen wat de vlaggen betekende. Geloof me mensen die dit verslag lezen, bijna 80 procent had na de uitleg nog niet door wat de rood/wit/blauwe vlag betekende…. Dit resulteerde dat na de vrije training de meeste gingen afremmen in plaats van gas geven.
Na de 10 minuten vrije training begonnen we aan een vliegende start met de kwalificatie ronde. Wat volgde met een halfuurtje bijkomen. Danielle en Pascal kwamen ook nog even na. Na dit halfuurtje begonnen we met de 2e manche wat werd gevolgd door de finale. Deze werd gereden op positie.
Winnaars van de finale:
1. Robert
2. Willard
3. Theun
Veel heb ik onder het karten niet meegekregen, maar heb wel nog paar mooie acties gezien. Van bumpen tot (bijna) professioneel inhalen.
Toen we klaar waren met het karten zijn we met zijn alle lekker gaan eten in het attractiecentrum zelf, wat overigens goed smaakte. Helaas maar waar, de dag was voorbij, dus gingen we allen na afscheid te nemen weer naar huis.

De conclusie is dat het een super gezellige dag was met veel lol en spanning.

Groetjes, Willard