Brabanttour, Vught 29 november

brabant053

Na alle verhalen was het nu eindelijk zover mijn eerst tour met de Pumadrivers. Jack aka Jacco had ons uitgenodigd om zijn Brabant eens van een andere kant te leren kennen.
Ik had met Lidewij afgesproken om 09.50 uur bij de BP in Woerden . Om kwart over 9 had ik met Pascal en Danielle afgesproken in Leidschendam om zo eerst naar Woerden te gaan. Daar aangekomen kwam ook Lidewij en John aangereden.
Eerst even een lekker broodje gehaald want ja we hadden natuurlijk niet ontbeten.
Na 10 minuten zijn we vertrokken naar van der Valk in Vught. We waren daar als eerste al snel kwamen er van alle windstreken meer Puma’s aangereden. Na een kopje koffie en aan iedereen voorgesteld kregen we de route (rechts links rechts links). We moesten nog even wachten op de colonne zuid, want Sjoerd had in plaats van Vught, Den Bosch ingevoerd in zijn stomstom…tja, dan kom je niet op tijd aan natuurlijk.

Om iets na half 11 begon de rit met 11 Puma’s langs de mooiste weggetjes van Brabant. Het ene huis nog mooier als het andere. Zo ook kwamen we door een mooi stukje bos met veel blubber en dat was ook wel te zien aan de Puma’s. Sommige zaten tot hun dak onder. Rond een uur of 1 kwamen we aan in Oirschot om daar lekker met z’n allen te lunchen. We stonden mooi met de Puma’s op een rij. Na een uurtje had iedereen zijn lunch op en ging de rit weer verder.

Na 10 minuten stopte we al weer ik dacht zeker voor een foto, maar fout, het was voor een plaspauze. De rit vervolgde al weer gauw langs gezellige verlichte plaatsjes waar we af en toe sinterklaas en zwarte piet tegen kwamen.

Rond een uur of half 6 kwamen we aan in Waalwijk om daar lekker met z’n allen te gaan eten. Eerst nog even heel Waalwijk gezien. Altijd leuk als er wegen zijn afgesloten die wij juist moesten hebben. De tomtom van Lidewij bracht ons uiteindelijk naar de juiste parkeerplaats, want die van Jack kende de eindlocatie niet. Een aantal van de Puma’s gingen al richting huis, wat wel jammer was.
Op naar het restaurant. Het was een leuk tentje. We konden kiezen uit twee menu’s, sate of spareribs. Nadat we lekker hadden gegeten en wat hadden bijgeklets, ging iedereen zijn eigen weg naar huis. Om 20.45 uur was ik na een lange dag en een geslaagde eerste tour weer thuis.

Groetjes uit Leidschendam,
Anja