Puma/Fiesta/Ka/Focus Meeting, Vuren 29 juni

vuren033

Verslag van Jandrea:

Zondag 29 juni 2008 was het weer zover de 5e Puma/Fiesta/Ka/Focus-meeting op de grote parkeerplaats bij de Mac in Vuren.

Zondagochtend om 9.30 uur vertrok ik vanuit Almere om een nieuw lid op te halen bij de Mac in Amersfoort. Dit was Wendy (Chicky). Dit was haar eerste meeting en zij vond het best gezellig alleen die paparazzi fotografen vond ze iets minder. Daarna zijn wij doorgereden naar een benzinepomp bij Nieuwegein (de Kroon) al vdaar hebben we Heartbeat (Peter) opgepikt en zijn geliefde Marije.
Daarna waren we zo in Vuren. Rond half twaalf waren we op de parkeerplaats alwaar al een behoorlijke bedrijvigheid aan het ontstaan was.
De Pumadrivers en leden van de Fiestaclub waren al een grote partytent aan het opzetten. De weergoden waren ons wederom goed gezind: het waaide in 1e instantie nog wel aardig maar daarna kwam de zon er steeds meer door en hadden we een aangename dag.

Om een uurtje of 12 kwam trouwens de colonne west aan..nou ja, colonne?? Onze voorzitster was helemaal remie! Waar was de rest? Tja, die waren eigenwijs een colonne Focussen gevolgd, vanaf het tankstation waar ze pumababe hadden opgepikt. Maar de Focusclubleden gingen nog een tussenstop maken ergens, om de rest op te halen! Jammer joh. Toch de volgende keer luisteren naar de voorzitster mannen (..en vrouwen!).

Nadat alle auto’s hun weg vonden naar de Mac in Vuren en de parkeerplaats steeds voller stroomde zagen we ook aardig wat mensen zich vergapen aan alle mooie auto’s. Bijna alle auto’s hadden de dag ervoor een flinke poetsbeurt gehad, dat was duidelijk te zien!
Onze eigen cluppie had ook een behoorlijke opkomst: ik schatte het zelf op zo een 22 Puma’s.

Rond een uur of 13.00 begonnen de meeste mensen aan hun beoordeling van de auto’s van de andere clubs. Voor de duidelijkheid: Leden van de Pumadrivers stemden dus alleen op de 3 andere clubs en zo was het voor alle clubs! Dus je stemde nooit op je eigen clubleden: wel zo eerlijk!
Voor deze speciale dag was er ook een extra prijs beschikbaar gesteld voor de overall WINNAAR. Deze zou door de voorzitters van de vier clubs gekozen worden.

Rond 16.00 uur was de prijsuitreiking en kregen alle clubs te horen wie van hen de 1e,2e,3e prijs hadden gewonnen.

Ik weet niet meer precies de exacte uitslag; wel viel het op dat de Ka club met een schaalmodel van 1 van de hele jonge leden van de club er bijna met de 3e prijs vandoor ging. Hij kreeg nog wel een poedelprijs!!
Bij de Pumadrivers was het Regina die weer met de 1e plaats ging strijken.
Christian (met zijn groene airbrush Puma) was 2e en Johnnie met zijn smurfblauwe Puma was 3e. Gefeliciteerd!

Bij de Fiestaclub kreeg de fiesta met het schoolbordmotorkap de overall prijs!! Een leuke Puma die helaas niet in de prijzen was gevallen met de show&shine, maar die volgens de voorzitsters van de clubs toch echt wel een originaliteitsprijs verdiende.
Na de prijsuitreiking zijn er nog diverse foto’s gemaakt van alle prijswinnaars.

Tussen de bedrijven door zijn veel mensen even een hapje en een drankje gaan nuttigen bij de Mac. Ook Chicky was daarbij en kreeg te maken met de grootste paparazzifotograaf van de club ene Harry. Maar ook deze proef heeft Wendy goed doorstaan en ze komt weer terug!!
Ook waren er nog twee!! nieuwe leden om te verwelkomen. Welkom bij de club!

Rest mij nog het bestuur van de Pumaclub wederom te bedanken voor de goede organisatie en het beschikbaar stellen van de bekers etc.

Een ieder tot volgend jaar voor de 6e keer!!!

Groetjes,
Jan Andrea