Full Speed, Rosmalen 3 en 4 mei

fullspeed069

Aangekomen op de parkeerplaats bij de plaatselijke McDonald’s stond Dennis al te wachten. Meer mensen waren op het idee gekomen om daar te verzamelen, het terrein stond vol met ronkende Skyline’s, Impreza’s en ander moois. Nadat de 5 Puma’s compleet waren, zetten we koers naar Autotron. Je kunt niet vroeg genoeg zijn: de file voor de ingang stond om kwart over 9 al op de afslag van de snelweg!

In de rij voor de ingang voorzag Roy de wijde omgeving van muziek. Met de dB’s in Roy z’n kofferbak zit ’t wel goed! Iets voor 10 uur stonden de Puma’s in het gelid, was de tent opgezet en had ik m’n stoeltje in elkaar geprutst. Tijd voor het eerste wandelingetje.

Je hoeft je op FullSpeed niet te schamen voor je auto, waar je ook in rijdt. Gare gebakjes met koplampspoilers van ducktape en met de roller geschilderde bumpers staan naast gloednieuwe, professioneel aangepaste en serieus snelle auto’s. Onze Puma’s stonden er in ieder geval heel mooi bij! In totaal stonden er op de show 10 puma’s. Naast die van Roy, Dennis, Iceman en Sjoerd waren ook de Puma’s van Pumaatje, Sjakkes en Christiaan te bewonderen. Ziet er toch goed uit, die two-tone Puma van Sjakkes. En echt, van vloeiend Brabants verstaat een domme Hollander geen ene d*nder!

Binnen in de hal stonden verschillende accessoirezaken met stands. Je hoort er in de tuninghandel niet bij als je niet minimaal 500 verschillende lexus-look achterlichten in je assortiment hebt. Op de bovenetage stonden nog een aantal mooie auto’s uitgestald, waaronder een hele mooie lichtbruine Puma. Geen idee van wie die is, maar ’t zag er in ieder geval perfect afgewerkt uit!

Toen we allemaal uitgewandeld waren hebben we even lekker genoten van het Rosmaalse zonnetje. Zo rond een uur of 4 werd na een hele dag plaatjes draaien op een stroom-vretende geluidsinstallatie de eerste Opel Astra aangeduwd. Ook Royke en z’n vriendin waren al vertrokken, en om de grote uittocht voor te zijn ruimden we rustig aan de tent op. Na Dennis, Sjoerd en Iceman een goede reis gewenst te hebben nog even op het terrein rondgeslenterd, en toch nog even die Audi RS4 (helaas….hij paste in een plastic tasje) meegenomen. Op aanraden van Iceman rustig naar huis gereden, want ‘wedden dat ze lekker staan te flitsen vandaag!’

De groene Opel stond onder beteuterd toezicht van z’n baasje aan het einde van de oprijlaan nog steeds stil…

groetjes,
Otto

Zondag was dus onze beurt om naar Full Speed in Rosmalen te gaan.
Voor zondag hadden zich Lidewij, Johnie, Angela, Harry en ik dus aan gemeld.
Helaas kon ik nog niet met mijn nieuwe Puma komen… nog een week geduld hebben. En, omdat Roel en Martijn mee gingen en Harry z’n dochter meenam, kon ik niet samen met z’n racing Puma mee rijden. Dus met de Alto (ja, je leest het goed de Suzuki ALTO van Mariëtte) naar de meeting….
We hadden om 9.00 uur afgesproken op de parkeerplaats van het Autotron.
Ik had met Harry om 8.00 bij het ‘EI van St. Joost’ afgespoken. Harry vereeuwigde mijn aankomst per niet Puma meteen. En bedankt hahaha……… Samen dus naar Rosmalen…
Ik heb bewust rustig gereden, zodat Harry het ook een beetje kon bijhouden. Ik bedoel samen uit samen thuis, toch?
We waren netjes op tijd in Rosmalen en we konden, in tegenstelling tot voorgaande jaren, gewoon doorrijden zonder file tot op de parkeerplaats.
Daar stonden Lidewij, John en Angela al op ons te wachten… even iedereen begroet en natuurlijk hun hoongelach over me heen laten komen…..Leedvermaak is immers het leukste vermaak….toch!
Vervolgens zijn we samen naar binnen gereden…. de juffrouw bij de ingang keek niet eens echt verbaasd op dat de eerste Pumadriver met een Alto kwam aanhobbelen.
Bij onze plaats aangekomen kwam Christian ook al meteen de partytent brengen. Christian had die zaterdags na sluitingstijd in zijn Puma gelegd. Christian, dank je!
Eerst de Puma’s netjes opgesteld, de partytent opgebouwd en de Alto onder de grote Pumavlag verstopt.
Onze stand trok genoeg aandacht, maar wat wil je met de DTM Puma van John, de FRP van Harry en de mooie Puma’s van Lidewij en Angela… en natuurlijk…. nee laat maar……..
Het weer was ook vandaag super, heerlijk… Nadat we een lekker bakje koffie gedronken hadden, Lidewij goed geregeld, en een tijdje gezellig bij elkaar gezeten te hebben, zijn we het meeting terrein de eerste keer rond gegaan. Heel veel mooi getunede auto’s van alle merken en types. Ook hadden zich verschillende clubs behoorlijk wat moeite gedaan om een leuke stand op te bouwen.
Natuurlijk ook binnen een kijkje genomen. Full speed is wat dat betreft uniek, een meeting gecombineerd met een tuningbeurs. Gianni (RizzaH) stond er ook met het tuningbedrijf waar hij werkt.
Weer buiten, natuurlijk ook de mooi ‘geairbrushte’ Puma van Christian bekeken. Christian deed mee aan de Show en Shine. En met succes, Chris ging naar huis met 2 bekers… gefeliciteerd!!
Op de meeting stonden verder de Puma van Patricia (Pumaatje). Zij heeft er ook heel veel werk van gemaakt. Iets meer dan een jaar geleden was haar Puma nog helemaal standaard. En nu is het een echte showcar geworden.
Lynn was al even bij onze stand geweest, leuk om haar te leren kennen, dus ook haar Puma gaan bewonderen. Ook Lynn heeft een heel mooie Puma.
Peter (sjakkes) stond met zijn ‘andere’ club op de meeting. We konden zijn Puma voor de eerste keer live zien in de nieuwe kleuren zwart/oranje.
Peter heeft nog veel werk maar het ziet er al heel mooi uit….sjiek…. sjiek…
Jack (Jacco) kwam ook nog even gezellig langs, net als de ouders van John en Angela…..gezellige boel was het.
Johnnie vond het zo gezellig dat ie bijna in slaap viel.Tja, de dag na een avond stappen kan heel zwaar zijn. Details kunnen jullie aan Angela vragen! Johnnie had het over ‘ik haat bier’……..is volgens mij wel maar tijdelijk!
Nadat we nog een paar keer rond gelopen waren werd het tijd om de boel op te ruimen en langzaam naar huis te gaan… en als ik zeg langzaam dan bedoel ik langzaam…..LOL….
Op de valreep nog een tijdje met Gianni gesproken en hem ook weer lid gemaakt. Het was er gewoon niet van gekomen om de contributie over te maken, maar zo kan het natuurlijk ook.
Ik heb ook nog een rondje langs alle Puma’s gemaakt en aan iedereen (die bij zijn of haar Puma was) een mooie sleutelhanger verkocht.
Tegen vijven zijn we dan allemaal, na een echt super gezellige Pumadrivers dag naar huis gegaan.
Tot de Limburgtour… 24 mei as. !
Groeten,
Pumamartin