Full Speed, Rosmalen 21 april

speed

“Na enkele jaren afwezigheid is dit evenement weer terug op de kalender. Full speed is een evenement dat compleet in het teken staat van auto & tuning.
Denk hierbij aan een show & shine contest, DB Drag en schitterende showcars in de paddock”.

Zo werd Full Speed 2014 aangekondigd door de organisatie, zo waren de vorige edities altijd. Maar de laatste was alweer in 2009, toen onder de naam ‘Speed Rosmalen’.
Nu dus vijf jaar later terug onder de oude vertrouwde naam. Full Speed Rosmalen.

Omdat het ‘vroeger’ altijd heel druk was en er  nu voor ‘wie het eerst komt heeft de beste plaats’ gekozen was hadden wij onze voorzorgsmaatregelen getroffen mbt het ‘veroveren’ van een goede plek.

Ronald was bereid om er vroeg bij te zijn, voordeel was dat ie dicht bij Rosmalen woont.
Daardoor hadden we een bijna perfecte plaats, door niemand te missen. Achteraf was dit (helaas) niet nodig omdat de opkomst van clubs wel ver achter bleef bij de vorige edities. Voordeel was dat we nu geen uur in de rij stonden om ‘binnen te komen’.
Hopelijk krijgt dit evenement toch een vervolg volgend jaar en geven ze het de tijd om weer uit te groeien tot wat het was. “DE” opening van het meeting seizoen.
Het is immers een uniek evenement, een meeting voor alle merken en modellen, samen met een tuning beurs.

Hoe dan ook, het was toch weer een schitterende Pumadrivers dag.

Met maar liefst 10 Puma’s stonden we in de Pumadriversclublane. Strak naast elkaar, lukt ook niet altijd. Nadat onze Puma’s ‘strak inlijn’ stonden hebben we de partytent opgezet, het clubspandoek een prominente plek gegeven en de beachvlaggen geplant.
Mooi op een prominente plek, altijd een mooi gezicht.

Na al dat werk was het tijd voor een bakje koffie, maar eerst het buitenterrein rond gelopen. Het terrein vulde zich in de loop van de dag toch nog redelijk, niet vergelijkbaar met de oude edities maar toch. Tussendoor Marcel tot club paparazzi gebombardeerd, een taak waar ie zich goed van heeft gekweten, zoals de foto’s duidelijk laten zien. Hij moet nog wat oefenen maar komt zeker goed.
Vervolgens zijn we het Autotron ingegaan waar heel veel mooie getunde auto’s opgesteld stonden.  Ook was er een groot aantal bedrijf stands met alles op tuning en audio gebied. Daarna naar buiten in de ‘Db hal’……. Daar ben ik toch echt te oud voor… en ik niet alleen hè Ursula…..

Sam heeft nog met de Db meeting, welke op het buitenterrein georganiseerd werd, mee gedaan. Maar 138.6 Db is niet genoeg om te winnen natuurlijk. Heel leuk om te zien dat de organisatie niet alleen oog had voor het aan Db maar ook keek naar de veiligheid. Er werd gekeken of de instalatie goed bevestigd was en of de boel op de juiste manier gezekerd is om verwondingen bij een ongeluk en brand door doorbranden van kabels te voorkomen.

Na nog een ronde buitenterrein en Autotron, nog even op de foto met 2 strak getunde modellen, was het weer tijd om de boel op te ruimen.
Het was weer super om iedereen weer te zien en ook om weer nieuwe leden te leren kennen. Morten en Chantal waren er voor de eerste keer bij. Welkom bij Pumadrivers.

Zoals gezegd, hopelijk volgend jaar een vervolg.
Full Speed heeft gewoon dat bijzondere om weer een top evenement te worden.
Aan Pumadrivers zal het niet liggen, wij zullen er zeker weer bij zijn.

tot volgend jaar, tot Full Speed 2015.

Pumamartin