European Ford Event, Landgraaf 14 september

efe073

Op zondag 14 september 2008 was weer het jaarlijkse Ford evenement in Landgraaf.
Ook wij als Pumadrivers waren daar weer aanwezig met een zeer groot aantal Puma’s in de clublane. Mede omdat bijna alle Duitse en Franse pumadrivers mee zijn gegaan vanaf onze Europese Puma meeting, waren we met een heel groot aantal PUMA’S!! Exacte getal weet ik helaas niet, maar volgens mij ongeveer 50 Puma’s!

Op zondagochtend vroeg met zijn allen nog even wezen ontbijten in de kantine van camping De Bron en daarna verzamelen om naar Landgraaf af te reizen.
Bij het verlaten van de camping was de chaos bij de uitgang van de camping compleet: Puma’s everywhere around!! Geweldig gezicht om een file te zien van zeker een 50 Puma’s!
In Landgraaf aangekomen is de grote vlaggenmast weer opgezet en uiteraard het Pumadrivers sponsor kleed weer opgehangen! Alle Puma’s stonden keurig opgesteld in de clublane.

Daarna was het tijd om eens even over het terrein te wandelen en de kraampjes af te struinen of er nog wat leuks op Pumagebied te vinden was. Helaas niet veel gevonden.
Toen maar even een hapje wezen eten (heerlijke snacks) en wat drinken uiteraard.
Daarna nog even een tijdje naar de sprint

t staan kijken en de nodige andere types Ford bewonderd.

Omdat we ’s morgens hadden afgesproken om de partytenten te laten staan zijn we rond 16.00 uur richting de camping teruggegaan om alles af te breken en op te ruimen.
In stijl hebben we nog afscheid genomen van de camping om nog even de laatste biertjes soldaat te maken! En passant nog wat sweaters verkocht dacht ik aan 2 Duitse Pumadrivers!

Groetjes,
Jan Andrea