Pumadrivers en Puma Team Europe, Nürburgring 13 april

nurburgring000

Beste Pumadrivers,

Even nog een verslagje van de Nürburgring-meeting.
7:00 ik kijk uit het raam en zie dat het weer ons weer in de steek zou laten.
Maar zoals een goede Pumadriver betaamt, gewoon doorgaan met de geplande meeting.

Dus om 8:00 begonnen te rijden richting Wijnandsrade naar het huis van d’r Wiel, waar Martin, Pascal en later ook Dani die uit de nachtdienst kwam aanwezig waren.
Na het nuttigen van een bakje koffie, begonnen we aan de rit naar die Grüne Hölle.
Onderweg leek het even dat de weergoden medelijden met ons kregen, want de regen leek even te verdwijnen. Dus konden we, zoals een Pumadriver betaamt, het gas er van tijd tot tijd op zetten en de teller overschreed de 200 vaker dan eens. Maar ook in Duitsland ontkomt men niet aan wegwerkzaamheden, dus regelmatig stond er dan ook baustelle. Dus moesten we de snelheid weer terugbrengen naar 80.

Rond 11:00 arriveerden we dan ook am ring, waar al diverse Pumadrivers van Puma Team Europe aanwezig waren.
Bij aankomst stond er ook een Belgische Puma, deze was van een lid van de Franse Pumadrivers en kwam uit Luik.
Ongeveer een uur later arriveerden er nog een paar Franse Pumadrivers. De meeste kenden we nog van onze meeting in Frankrijk waaronder Maxevolution, Wooshi, Leska en mademoiselle Youtube, die volgens mij Audrey heet en nog een paar waar ik de naam weer van vergeten ben, maar ja de leeftijd he.
Maar ondanks de soms hevige regenbuien was de opkomst toch groot te noemen, wat het er toch nog gezellig maakte.

De colonne verplaatste zich naar Brünchen, waar een plek is waar men naar de activiteiten op het circuit kon volgen en dus de nodige stuurmanskunsten vertoond werden om de auto’s op de baan te houden.

Angela en Jonny ook even kwamen buurten voor een uurtje. Zij zijn daarna doorgereden naar Koblenz. Ook onze RAT was van de partij en hij trotseerde de hele dag de weergoden. Hij heeft een paar rondjes zijn katje uitgelaten op de Nordschleife. Pascal heeft voor het eerst zijn Puma uitprobeerd op de Grüne Höle, net als ikzelf trouwens! Het is toch een hele ervaring om op zo’n circuit te rijden. Paresh en Lesley waren wat later in Duitsland, maar die hebben ook nog een ronde am ring gereden.

Oja en Pascal is nog tijdens het helpen van een Golf !! uitgegleden in de modder! De Golf dreigde tegen een andere auto aan te glijden op de parkeerplaats bij de ingang. Op een van de foto’s kun je het resultaat hiervan zien…kijk maar eens naar zijn linker broekspijp… hij lag bijna languit in de modder…haha! En dat voor een Golf!!!

Adenau werd ook aangedaan en de rit hiernaartoe is al een belevenis met het nodige bochtenwerk, maar ja we zaten ook in de Eifel.
Rond 16:00 hadden we eindelijk genoeg van de regen en trokken weer huiswaarts en na een stop bij Wiel en het nuttigen van Sonja’s lekker bakje koffie, trok ik ook weer samen met mijn dochter huiswaarts.

Ondanks de regenbuien was dit toch weer dankzij de goede opkomst een geslaagde Pumadrivers meeting.

Ik kijk dus uit naar de volgende meeting.

Groetjes Harry