Nieuwjaarsmeeting, Chaam 6 januari

nieuwjaar038

Nog even wat foto’s gemaakt bij dat ‘gezellige’ gebouw, Lidewij voelde zich meteen thuis… Volgens mij moesten ze daar iets binnen de deuren houden, ten minste aan de wel 5 meter hoge hekken te zien.
Goed, verder………… scheuren dus…………………. dus niet….De scheurweg van Marc was stuk hobbele knobbele verharde rijbaan waar je met de beste wil niet op kon scheuren zonder dat de vullingen je uit je kiezen zouden vallen. Nog te zwijgen van de onderdelen die we van de Puma’s hadden verloren. Dus maar lekker rustig verder over dit gedeelte ‘gehobbeld’. Gelukkig waren we snel op de normale wegen.

We vervolgende de Taxandria route verder en reden Brabant weer binnen. Het eindpunt was weer eetcafé ‘Klein Amerika’ in Chaam.
Daar op de parkeerplaats de Puma’s netjes naast elkaar gezet, behalve Paresh natuurlijk….. Hij stond weer aan de andere kant van de parkeerplaats. Maar uiteindelijk kwam hij toch tot inkeer.
Na ook hier weer de nodige foto’s gemaakt te hebben zijn we met de hele groep naar binnen gegaan. Daar hebben we eerst iets gedronken en gekletst. Nadat Roel en Jack afscheid genomen hadden heeft de rest van de groep nog lekker en gezellig samen gegeten.

Na het eten op de parkeerplaats afscheid genomen van de andere Pumadrivers. Daniëlle bij ons ingestapt en Pascal samen met Lidewij en Paresh naar Leiden, Marc naar ‘Etten”” en wij terug naar Zuid Limburg

We kunnen weer met een goed gevoel terug kijken op de eerste meeting van het nieuwe jaar. Een mooie tocht (Marc, dank voor de moeite), mooi weer, weer nieuwe gezichten erbij, lekker gegeten. Kortom een super gezellige Pumadrivers dag.
Tot de volgende Pumadrivers dag.

PumaMartin