Gelderland Tour, Arnhem 19 augustus

gelderlandtour042

Verslag van Bazzie:

Zondag 19 augustus gaat de wekker om 8 uur. Ik moet op staan, want ik heb mijn eerste meeting/tour met de club “”Pumadrivers””. Dus sprong ik als een gek in mijn Puma, na een broodje gegeten te hebben natuurlijk. En begon ik aan de reis naar Arnhem.

Eenmaal aangekomen bij hotel Mercure hoorde ik alweer gegrom van mede Pumarijders die eraan kwamen “”rijden””. Op de parkeerplaats nog even kennis gemaakt met de rest. En toen hebben we met z’n allen een kop koffie gedronken. Na het nodige geklets gingen we naar de auto’s toe, waarna de meesten weer terug gingen om de uitrit kaart te activeren. Toen dat eenmaal achter de rug was, werden de Puma’s gestart en werd er natuurlijk flink met het gas gespeeld.

Vervolgens vertrok onze hele stoet met grijze, blauwe en ja ook één zwarte puma. Op naar de Posbank dan maar met Regina voorop! Na het nodige gerace kwamen we aan op de Posbank waar op de parkeerplaats eerst natuurlijk weer de nodige foto’s werden gemaakt. En de koelboxen met eten werden uitgeladen.. wat kun je toch nog een hoop kwijt in zo’n Puma hè!

De picknick was reuze gezellig! Alleen was ik natuurlijk weer een stoel vergeten, maar dat mocht de pret niet drukken. We hadden een prachtig uitzicht en het bleef gelukkig droog. Ook werd uiteraard de Pumadrivers clubvlag opgehangen. Na een aantal broodjes te hebben gegeten en na weer een hele tijd geklets, gingen we er weer vandoor in onze race-monstertjes. Voordat we konden gaan, waren we nog wel even onze voorzitster en secretaris kwijt. Wat die nou aan het doen waren in het hoge gras?????

Op naar de volgende parkeerplaats, waar we gelukkig niemand tot last waren. Ahumm! Toen eindelijk iedereen klaar was (jaja, plaspauze), konden we weer verder. Deze keer reed Robert voorop met als navigatrice Anna. Mooi in zo’n lange stoet van Puma’s rijden. Je trekt een hoop bekijks zo.

Dit was echter alleen van korte duur, omdat er 3 Puma’tjes de verkeerde weg hadden genomen (including me, oeps!). We stonden weer bij het Mercure Hotel. Gelukkig was Regina zo lief om ons toen even weer op te pikken bij het hotel, zodat ook wij ons weer bij de stoet Pummie’s konden voegen. De rest van de Puma’s waren zo aardig om te wachten. En die hadden meteen weer een mooi kodakmomentje!

Toen de verdwaalde Puma’s weer terug waren, konden we de rit naar de watervallen van Loenen weer vervolgen. Onderweg hingen er ook weer genoeg fototoestellen uit de ramen. Bij de waterval waren er maar een paar die gingen kijken bij de waterval, de rest bleef de mooie katjes bewonderen. En werd er flink geshopt in de kofferbak van Martin. Toen vond Lidewij het tijd dat we verder gingen, wat ook maar goed bleek te zijn, want het duurde best lang voordat het eten op tafel stond. In het restaurantje in Rheden was het wederom weer super gezellig! Alleen jammer van die serveerster, die was zo chagrijnig als de pest. Na een hoop geklets en een aantal glazen drinken kwam het eten op tafel waar iedereen zon zin in had! En het smaakte ook hartstikke goed! Al bleek het eten bij enkelen onder ons al lauw te zijn, dat was toch wel minder.

Na het eten vroegen Martin en Lidewij mij of ik een verslagje van de tour wou schrijven. Dat heb ik dus maar gedaan als nieuw lid ;). Hopelijk bevalt het verslag jullie.

Maar de Gelderland tour kort samengevat: SUPER!!! En ik ga proberen bij elke meetingtour aanwezig te zijn!

Tot op de volgende meeting!!
Groetjes
Bazzie (Bas)