Puma/Fiesta/Ka/Focus meeting, Vuren 25 juni

vuren021b

Verslag van PumaMartin:

Voor de vierde keer ‘Vuren’:

Puma/Ka/Fiësta meeting met de Focus club als gast club, volgend jaar gaan ook zij aan de Show&Shine wedstrijd meedoen. De Show & Shine vormt toch de rode draad van deze meeting.

Regina had dit jaar de organisatie en het contact met de Mac voor het eerst op haar schouder genomen. En onder getekende had weer voor de bekers gezorgd.

Op diverse plaatsen in het land hadden pumadrivers afgesproken om in colonne naar Vuren te rijden. Zo ook weer de colonne zuid. Naast enkele pumadrivers sloten ook een Fiësta, Ka en een heel mooie Focus aan.

Om half twaalf hadden we afgesproken op de parkeerplaats Swentibold, Christian en Willard waren er al. Nog even gewacht en toen verder naar Nederweert. Daar stonden Sjoerd, Peter, Roy en de hier boven genoemde fordjes op ons te wachten. Van daar uit verder naar Best, natuurlijk even verkeerd gereden… hoort er bij hé¨ Sjoerd. Daar sloot Jack met z’n zwarte puma ook aan…..

De colonne bleef netjes bij elkaar tot het laatste stukje…….. maar uiteindelijk was iedereen dan toch bij de mac geariveerd.

Er stonden al behoorlijk wat Fordjes opgesteld. De puma netjes in de pumadrivers rij opgesteld. Even de rest begroet, en gezamenlijk de spiksplinter nieuwe pumadrivers partytenten opgezet.

Wat een luxe zeg, binnen no time stonden de 2 tenten en ook het grote nieuwe puma spandoek had een prominente plaats gekregen. De tenten bewezen vandaag meteen al hun dienst. Af en toe was er toch wel een buitje… maar over de hele middag gezien mogen we ook wat het weer betref niet klagen.

De opkomst was ook dit jaar weer heel erg goed, 26 pumas……… tel ik Paresh niet mee, hij kwam heel even toen de meeting al voorbij was.. dus eigenlijk toch stiekem 27 pumas…… TOP

Nadat de bekers netjes opgesteld stonden, en de stem formulieren (die Kristof goed geregeld had) verdeeld waren kon iedereen z’n stem uitbrengen. Traditie getrouw mogen de clubs niet op hun eigen auto’s stemmen, jammer dat de Focus club dit jaar nog niet mee deed met de wedstrijd, volgend jaar zeker wel.

Voor de prijsuitrijking had iedereen ruim de gelegenheid om alle Fordjes goed te bekijken en natuurlijk gezellig met veel mensen te kletsen.

De politie kwam ook nog ff kijken met twee wagens en sirene aan. Hmm..vorig jaar waren ze ook al. Met piepende banden kwamen ze het terrein op. Bleken ze bij de verkeerde Mac te staan, wat een eikels! Toen ze weg gingen schoten ze alleen wel met flinke hoge snelheid tussen onze geparkeerde Fordjes door, waar iemand nog maar net opzij kon springen. Anders was ie gewoon platgereden! Niet echt burgervriendelijk!!

Weer enkele nieuwe (en oude/nieuwe) pumadrivers leren kennen, en ook weer een nieuw lid mogen begroeten. Jan ook via deze weg nogmaals welkom bij de pumadrivers….

En het is natuurlijk altijd weer gezellig om de (bestuurs)leden weer na kortere of langere tijd te ontmoeten. Gezelligheid staat toch wel hoog in ons vaandel.

Nadat de stemmen waren geteld kon de prijsuitrijking beginnen…..

Het was nog even spannend voor de derde plaats, Lidewij en Sjoerd waren namelijk punt gelijk geëindigd…… Uiteindelijk gaf het aantal hoogste plaatsen de doorslag in het voordeel van Sjoerd.

Echt leuk om zijn reactie te zien toen hij naar voren werd geroepen om de beker in ontvangst te nemen……… De tweede plaats was een minder grote verrassing, Christian is het ondertussen gewend om bekers te winnen…………zijn ‘vleugeldeuren puma’ valt heel goed in de smaak.

En dan de eerste plaats in Vuren 2007…

Het liefst had ze het willen uitschreeuwen van plezier….. Regina was echt super blij met haar zeer verdiende eerste plaats en daarbij behorende beker.

De foto’s spreken wat dat betreft wel voor zich denk ik!!!

Alle drie gefeliciteerd met jullie bekers, kunnen jullie echt trots op zijn.

Na de prijsuitrijking werden er natuurlijk nog de nodige foto’s gemaakt van de prijswinnaars. Daarna werd het weer langzaam tijd om de boel op te ruimen. Diverse pumadrivers gingen nog een hapje bij de Mc Donald eten, wij besloten om ernaast bij de goudreinet te gaan..

Het duurde wel heel erg lang voordat we uiteindelijk ons eten op tafel hadden.. anderhalf uur!!!

Gelukkig (of net door het lange wachten) smaakte het iig wel goed…..

Na afscheid genomen te hebben besloot ik in al mijn wijsheid dat ik toch maar de afsluiting van de A2 voor Den Bosch zou omzeilen en via Breda naar Limburg terug te rijden…..

Achter Kristof aan gereden, richting Rotterdam A15, tot de aansluiting Breda (A27 als ik me niet vergis) daar stond de boel helemaal vast. Een tijdje aan geschoven, schoot niet echt op, kwam er ook nog een sleepwagen over de vluchtstrook voorbij. Dit ging dus nog even duren en ik besloot dan ook toch maar terug te rijden en gewoon via de A2 naar huis te gaan. Viel uiteindelijk nog mee, we moesten wel door Den Bosch maar dit was zeker sneller dan richting Breda in de file te blijven……

Daniëlle naar huis gebracht en samen met Wiel nog een lekker biertje gedronken. Op het forum stonden toen al de eerste foto’s. Deze nog bekeken en nog een biertje gedronken. Was het toch 11.30 uur voordat ik thuis was….

Vuren was weer een heel geslaagde meeting.

Tot volgend jaar, het eerste lustrum puma/ka/fiësta/focus meeting Vuren.

Pumamartin