Full Speed, Rosmalen 5 en 6 mei

fullspeed005

Verslag van PumaMartin van 5 mei

Na Zandvoort (22/4) en de Nürburgring (30/4) was dit mijn derde Pumadrivers weekend op rij.
Dit is de eerste keer in mijn ruim 4 ½ jarig lidmaatschap bij de Pumadrivers dat ik 3 weekenden achter elkaar lekker op stap met mijn Puma ben geweest…… het kan niet op……..

Weer lekker vroeg uit de veren, Roel en Percy opgepikt en naar Nederweert.. Daar had ik om 8.00 uur afgesproken met Sjoerd. Wij waren er veel te vroeg en Sjoerd was…. te laat…dus lang staan wachten…..
We hadden afgesproken om 9 uur op de parkeerplaats voor het Autotron in Rosmalen.
Toen wij aankwamen stonden Robert en Marina er al. Het was dus nog wachten op Patricia en haar vriend. Bleken zij al op ons staan te wachten, dus aansluiten en samen naar onze clubstand. Daar de Puma’s opgesteld, partytent opgezet (dit lukte wonderwel redelijk vlot), het clubspandoek en onze stoeltjes geinstaleerd.. Even gezellig bij gekletst en daarna de tuningbeurs, binnen in het Autotron, gaan bekijken. Full speed is een combinatie van een tuningbeurs en een gezellige meeting.
Als eerste de tuningshops bekeken en de diverse showauto’s die her en der opgesteld stonden.
Vervolgens naar de boven verdieping om daar de Puma van Christian (Indostyle) in de neonshow hal te bewonderen. De Puma van Christian herbergt momenteel maar liefts 11 beeldschermen. Zelfs schermen in de motorkap…voorbumper….hemel……zonnekleppen……deurpanelen…………kofferbak enz…. De nieuwe groene kleur was hier natuurlijk niet echt goed te zien……. daar was het toch een beetje te donker voor.
Het aanbod voor puma tuningspullen is natuurlijk minimaal, ik heb wel nog diadeem lampjes gekocht voor de knipperlichten in de koplampen. Meteen maar gemonteerd. Is dat oranje ook uit de koplampen verdwenen, net als bij mijn achterlichten
De rest van de dag van het lekker weer genoten, mooie auto’s gezien….. en ook enkele prachtige clubstands. Waar de clubs zich echt veel moeite voor gedaan hadden.
Vandaag stonden er toch 8 puma’s op de meeting… 4 pumadrivers op onze clubstand (Robert, (RAT), Sjoerd, Patricia (pumaatje) en ik dus.. (pumamartin).. Christian binnen in een van de show hallen en 3 verspreid over de meeting. Deze 3 natuurlijk geflyerd…altijd op zoek naar nieuwe leden.
Met een van de eigenaren een heel leuk gesprek gehad. Bleek ook een zeer enthousiaste Puma eigenaar te zijn. Wellicht dat we hem bij een van onze volgende activitieten tegen zullen komen.
Het was weer een heel gezeligge dag, ondanks dat er duidelijk minder bezoekers op de meeting waren en ook de tuningbeurs was minder goed bezet met stands dan andere jaren. Ook was het jammer dat de sprint wedstrijd niet georganiseerd werd dit jaar. Is toch altijd leuk om naar te kijken en wie weet had er nog de een af andere Pumadriver een sprintje getrokken.
Even voor vijven zijn we naar huis gereden. Ook op de weg was het opvallend rustig. Of dit te maken had met de 5 mei vieringen…… Hoe dan ook wij waren om 18.00 thuis… 1uur 15 min van Rosmalen naar Wijnandsrade……..in hartje zuid Limburg…. niet slecht…..

Volgend jaar zeker weer naar Full speed….

Martin (pumamartin)

Verslag van X-tof van 6 mei:

Vroeg opstaan is nooit leuk, maar als het een of andere Puma- of tuningmeeting betreft is valt het toch altijd iets minder zwaar.
Had met Rizzah al om 7u30 afgesproken om samen naar daar te rijden maar omdat hij jammer genoeg ziek was gevallen dan maar alleen vertrokken.
Daar aangekomen iets voor 9u en direct maar rondgebeld naar Christian voor de inkomkaarten en naar Angela.
Zij was net als haar broertje met een Escort weer present.
Het was wel effe wachten op Christian maar ondertussen wat naar de wagens gekeken die binnen reden.

Eens op ons plekje eerst de partytent opgezet, kwam wel goed van pas om even de zon te ontwijken…
Van al dat hard labeur toch even op rust komen en babbeltje slagen met Christian, Angela en bijhorende vrienden of familieleden…

Dan was het tijd voor een toertje tussen de clubstands en de zaal.
In de zaal een aantal leuke standjes, knappe wagens en natuurlijk het groene katje van Christian met meer TV-schermen dan een doorsnee cinemazaal, hehe.
Dan maar terug naar buiten om van het zonnetje te genieten.

De rest van de middag werd gevuld door de show&shine contests en Db drags op het podium.
De Dance performances van de Tuning Babes en een paar Jumping-contests waren ook wel leuke afwisselingen.

Tegen 16u werd het dan wat kouder en het terrein liep stillaan leeg dus dan werd het voor mij ook tijd om alles op te ruimen en huiswaarts te keren.
Toch een gezellig en leuk dagje geworden en ben er volgend jaar ook weer bij!!!

Grts
Kristof