Puma/Fiesta/Ka-meeting, Vuren 25 juni

vuren16

Verslag van X-tof:

Hoi iedereen,

Hier een verslagje van de Puma Fiësta Ka Meeting van 25 juni 2006.
Voor mij was het lekker vroeg opstaan, moest rond 10u bij Marc zijn en van daaruit zouden we dan naar Vuren rijden. Rond 11u45 aangekomen bleken we de eerste te zijn maar dat duurde niet lang. De Fiestaatjes en Pumaatjes sijpelden langzaam binnen, op de Ka’tjes was het nog effe wachten, maar rond 13u waren de meesten wel paraat.

Het weer viel al bij al nog mee, niet veel zon gezien maar op enkele druppeltjes na zijn we toch grotendeels droog gebleven. In totaal waren er toch zo’n 50-tal Fiesta’s, een 20-tal Ka’s en een 20-tal Puma’s. De Focusclub was ook een kijkje komen nemen als special guest dit jaar. Een vrij mooie opkomst dus en al een pak meer dan vorig jaar. Hopelijk volgend jaar dus nog wat meer succes!.En met vier clubs dan!

Het was nog even wachten op Ilone die de bekers en stemmingsformulieren bij zich had. Dus tijd genoeg om wat rond te snuffelen een hamburgertje te halen bij de McDo of een soepje in het wegrestaurant (hè Nikea!)

Rond 14u is onze Ilone dan toch toegekomen, de bekers mooi uitgestald, alle Puma’s ingeschreven en stemmingformulieren uitgedeeld. Het was niet altijd een makkelijke keuze, zeker niet tussen het overaanbod aan Fiëstaatjes. Maar goed, iedereen formulier op de bus en het tellen kon beginnen. De 1e, 2e en 3e plaats voor de Puma’s gingen naar Devil, Marlijn en Christian, die we meteen ook mogen verwelkomen als nieuw lid. Dus proficiat Christian en welkom bij de Pumadrivers!
De namen van de winnaars bij Ka’s en Fiësta’s moet je mij effe vergeven, maar je kan de winnende wagens wel tussen de foto’s terugvinden.

De politie kwam ook nog een aantal keren een kijkje nemen, dus ik gauw mijn mooie blauwe lichtje achter mijn grill uit gedaan. We gedroegen ons verder keurig, dus zo waren weer snel weg!

Het weer werd er niet beter op dus rond 17u druipten de meesten wel af. Wij zijn dan nog met Nikea, Lidewij, John en Martin nog effe iets gaan eten. De ene weer wat meer als de andere, hè Nikea. Toen we daar buiten gingen stonden de hemelsluizen al wagenwijd open, dus toch maar vrij voorzichtig naar huis gereden. De slipcursus is pas voor volgende week dus ik heb nog niet kunnen oefenen!

Tot de volgende meeting!!!!

 

Kristof