Meeting Groot Motorsport Ford, Wormer 30 april

grooat motor

Gabbagirl’s verslag:

We hadden om 10 uur afgesproken met X-tof bij de Total op de A4 bij Leiden. Dus half 10 weg en dus veel te vroeg bij het tankstation, maar X-tof was er ook al! Dus op weg naar Wormer, want daar was vandaag een meeting voor Fords bij Groot Motorsport. We konden vlot doorrijden, dus na een half uurtje waren we al bij de p-plaats bij de A7, de verzamelplek. Even lekker in het zonnetje gestaan… Toen kwam er eindelijk een andere Puma aan, maar die reed door….hmmm……niemand van de club dus. Tegen 11 uur maar weer op weg, we bleven met zijn tweeën. Tja, da’s het nadeel dat FullSpeed ook dit weekend was, waar we als club ook stonden!
Na 10 minuutjes waren we al gearriveerd bij Groot Motorsport, waar al een aantal Fords zich hadden verzameld. Eerst maar ff een rondje gelopen en wat fotootjes gemaakt natuurlijk. Toen binnen in de winkel even rondgeneusd. Eindelijk chromen doppen voor onder de motorkap aangeschaft. Pasten allemaal, behalve de veerkopdoppen. Die man van Groot Motorsport zou wel ff helpen, want die doppen gingen er niet zo makkelijk op, maar met een hamer en wat vet moest het lukken.  Niet dus! Blijkbaar moeten die veerkoppen van mij weer zo geroest zijn, dat die doppen niet passen. Dus eerst maar ff bijvijlen en dan doppies erop. Maar de rest staat leuk bling bling hoor.
Langzaamaan liep het terrein rondom Groot Motorsport aardig vol met verschillende Fords. De Fiestaclub was in grote getallen aanwezig, stuk of 25. Jeroen nog ff gesproken met zijn vermomde Puma-Fiesta.
Er waren ook een aantal Capri’s en zelfs een vette Ford Mustang. Zeer brute bak hoor!
De Focusclub was er. Dus nog ff gebabbeld over de meeting in Vuren waar zij een kijkje komen nemen.
Het weer was super. De zon scheen de hele dag. Maar goed dat ik me ingesmeerd had. Ik kon me nog een meeting in Vuren herinneren vorig jaar en toen was ik super verbrand…nu maar een beetje.
Jeroen van Ford Team Zuid-Holland met zijn rode Puma was er ook nog. Die staat trouwens te koop. Dus als iemand nog een rode Puma zoekt!! Ziet er goed uit!! Zie de pics.
Op een gegeven moment zagen we nog een zilveren Puma, dus even een praatje gemaakt en dat bleek Jan te zijn, een oud-Pumadriver. Meteen maar ff een flyertje van het EFPM ’06 gegeven. Hij zou zeker even een kijkje komen nemen.
Toen was het tijd voor een wedstrijdje wiel verwisselen. X-tof ging onze eer verdedigen! Hij heeft zeker zijn best gedaan, maar die bouten werkten nie echt mee he X-tof… Helaas net buiten de prijzen gevallen. Jeroen had ook een poging gedaan, maar ook voor hem…helaas!
Er stond om de hoek van het terrein ook nog een gave Dodge politiebak. Echt cool! Psies zoals uit de film, haha. Zie de foto’s maar!
Net toen we weg wilde gaan zagen we nog een rode Puma. Ik dacht het nummerbord te herkennen als een lid, maar wist het niet zeker. Dus toch ff een EFPM-flyertje onder de ruitenwisser en weer op naar huis.
Voor X-tof was de terugweg wel wat omslachtiger, want de A4 was afgesloten naar Leiden toe. Dus we moesten via de A44 en daar stond natuurlijk file. Heel Leiden door¦..ook file…grrr! Met die warmte is da nie echt lekker. Wij waren toen thuis. X-tof nog even een sluiproute langs de file gewezen en de weg naar de snelweg uitgelegd. Dat had ‘m aardig geholpen. Hij moest nog helemaal terug naar Antwerpen, maar ook hij is goed thuis gekomen.
Het was een geslaagde dag. Heerlijk weer. Veel Fordjes en ook enkele Puma’s. Op naar de volgende meeting!!! En dat is weer een tour door het mooie Friesland op 28 mei a.s.!
groetjes, gabbagirl