Full Speed, Rosmalen 6 en 7 mei

full speed

PuMarc’s verslag van zaterdag 6 mei

Vroeg er uit, want het kan nog al eens chaotisch zijn aan de ingang.
Nog 20 km te rijden; “politie stop!” op een groot bord. Was er iets over het viaduct gevallen aan 2 kanten.
Dus 2 kanten geen verkeer mogelijk. “duurt nog 10 minuten….” werd er verteld. Dat werd dus een half uur. Kwam net na 9.00 aan, na het telefoonisch oponthoud aan Martin te hebben doorgegeven, die samen met Robert met de toegangskaarten aan de poorten stonden.
Goed, samen naar binnen, plaats zoeken…….aha, we staan er al op. Goed, wij de party tent opgezet, nadat de auto’s een beetje goed weggezet waren.
Toen een bakkie koffie, want daar had Martin aan gedacht en meegebracht.
Daarna zijn we een rondje gaan lopen tussen alle getunde auto’s, met binnen verscheidene tentjes en exclusieve showcars, waaronder die van Arthur. Die later die dag ook op het podium verscheen incl. auto wel te verstaan. En boven stond Anton, die met dat leren dak.
In een andere hal hadden we Christian staan met de Neon Puma (zie ook de foto’s) en in een andere hal stonden de BOOM cars.
Buiten stonden de clubs, waar wij dus ook bij hoorden die dag. Buiten was ook nog een puma te vinden van een bekende van ons. Die weer in een nieuw jasje (lees verf) gestoken was. Donkere kleur met flik-flak, ofwel een soort parlemoer.
Het was een lekker weertje met een verfrissend windje.
Zondags stonden er weer andere leden op onze stand-plaats. Robert was er ook en Jeroen en Angela en haar broer waren er (zie de foto’s). Ook zondag was een gezellige dag.
Al met al een geslaagde meeting dus!

groetjes, PuMarc

Angela’s verslag van zondag 7 mei:

Het was al vroeg vertrekken zondagochtend. Ik had namelijk door gekregen dat we om ongeveer 8.15 uur op de parkeerplaats voor de autotron moesten staan. Ik was er al om acht uur, maar ik moest nog op robert wachten, want die had de kaartjes om naar binnen te gaan en die kwam een uurtje later (geef niet hoor).
Toen we allemaal binnen waren, moesten we eerst ff uitzoeken hoe we precies de auto’s neer moesten zetten. Er waren 3 ford puma’s en omdat er nog 2 plekjes over bleven, konden er nog 2 auto’s bij een escort rs 2000 en een fiat bravo.

Het was echt super gezellig we hebben er een hele leuke dag van gemaakt.

groetjes, Angela

Leuke reclame: Onze stand op Full Speed ’06 in automagazine “Auto& Tuning”: