5 jaar pumadrivers, Willemstad 8 April

willemstad75

Verslag van PumaMartin,

Zaterdagmorgen om 9 uur vertrokken, om half elf met Marc en Judith afgesproken bij de Mac in Etten-Leur. Helaas kon Mariëtte niet mee i.v.m. een flink ontstoken tand, ook John (gabba’s John) bleek hierdoor buiten gevecht gezet.
Vanuit ‘Etten’ binnen door naar Willemstad. Onze Puma’s op, bijna, dezelfde plek gezet waar 5 jaar geleden uiteindelijk 6 Puma’s samen kwamen voor de eerste Pumadrivers meeting.
Helaas werden we ook meteen op de eerste regenbui getrakteerd, de eerste en zeker niet de laatste!. We waren vroeg in Willemstad, de meeting begon om 13.00 uur, dus we hadden tijd genoeg om nog een beetje te shoppen. Konden we meteen een beetje opdrogen!…
Nog even een tosti gegeten, toen Marc wilde betalen begon het serveerstertje spontaan te huilen. Ik heb nooit geweten dat Marc zo’n uitwerking op vrouwen heeft!

Toen we terug op de parkeerplaats kwamen waren de 3 gasten al aanwezig. Edwin (focus ST), John en Rieneke (fiësta ST) en Fred (focus). Allemaal oud-Pumadrivers leden die hun nieuwe aanwinsten ff kwamen showen. De 2 ST’s zijn toch zeer aparte Fordjes, zeker de knaloranje Focus ST.

Als eerste ons clubspandoek opgehangen, en langzaam druppelde de Puma’s binnen.
De regen druppelde steeds harder en harder.
Schuilend onder de paraplu’s en bomen werd het toch weer snel gezellig. Ondanks dat de regen en de temperatuur niet uitnodigden om lekker buiten te staan.
Uiteindelijk waren er 10 Puma’s! Dit viel zeker niet tegen, gezien het slechte weer en op zaterdagmiddag.
Heleen en Angela, nog maar pas lid, waren er voor de eerste keer bij. Ook vandaag konden we weer een nieuw lid registreren: Alex Slagter uit Klundert.

De Puma van Alex is een prachtig verhaal……deze is nl. van zijn opa!!
En wel van zijn 83-jarige opa die er nog regelmatig mee op pad is. Opa Slagter heeft de rode Puma 1.4 vier jaar geleden gekocht, nadat hij op 79-jarige leeftijd stopte met motorrijden. De vader en moeder van Alex adviseerde hem nog om, net als hun, een auto met hoge instap te nemen. Maar opa Slachter had geen zin in zo’n “ouwe lullenbakâ€. Hij wilde persé een Puma! Alex (en opa Slachter): Welkom bij de Pumadrivers, en Alex, neem je opa zeker een keer mee naar een van onze tourtochten dit seizoen.

Nadat Ilone eindelijk haar radio had, zijn de 10 Puma’s nog een stukje gaan rijden. Altijd weer een mooi gezicht, en dat levert ook steeds weer verbaasde blikken van voorbijgangers op.

In Klundert nog een paar zwanen proberen te vangen en een paar foto’s gemaakt. Van daaruit naar de ‘Ford show’ bij Ford dealer Van Drimmelen in Zevenbergen.
Daar werden wij hartelijk ontvangen. Nadat, Van Drimmelen zelf, een paar foto’s geschoten had schonk hij persoonlijk een lekker bakje koffie voor ons in.
Na de koffie en een kijkje in de showroom, geen Puma te zien, maar wel een mooie ‘Ford 75 jaar in Nederland’ poster rijker, vertrok de colonne weer terug naar Willemstad.
Daar de Pumadrivers meeting gezellig afgesloten in de plaatselijke frituur.
Voor mij was het nog 2 uurtjes rijden, maar dat is natuurlijk geen straf; in tegendeel. Ondanks het slechte weer kunnen we toch weer spreken van een geslaagde en gezellige Pumadrivers-meeting.
Pumarc, bedankt voor de organisatie en iedereen bedankt dat jullie er waren. Op naar de volgende Pumadrivers-meeting(en) op 6 en 7 mei as. Full-speed Rosmalen en 7 mei Groot Motorsport in Wormer.

Pumamartin.