Ford Oval im Moseltal en bezoek Nürburgring, Trier 8 juli

trier36

Verslag van Pumamartin himself:

Het aangename met het aangename verbinden, zo wil ik dit verslag noemen!

Tijdens je vakantie ook nog eens een Ford meeting bezoeken ..hmm je kunt het slechter treffen.
We zijn vanaf vrijdag 7 juli een weekje in het centerparc Heilbachsee in de Eifel geweest.
Zaterdag naar de ford meeting ‘Blue oval im moselthal’ in Trier geweest.
We zijn der dan wel niet als club heen geweest maar er waren toch wel veel mooie Puma’s en de foto’s en verslag wil ik jullie dan ook niet onthouden.
Een uurtje rijden, nog ff flink zoeken en we waren op de meeting. 2 jaar geleden zijn we er ook geweest, toen met 4 Puma’s (verslag 2004). Nu waren we maar alleen met mijn Puma maar we troffen meteen al Roel Pum@@tje Henno en dus waren er toch 2 pumadrivers leden op de meeting. Ik had voor Wiel een clubpolo gekocht Wij waren dus goed herkenbaar als Pumadrivers. Het duurde dan ook niet lang voor we werden aangesproken door mensen van de organisatie. Daar een tijdje mee gesproken, een lekker biertje gedronken ..gezellig.
Niet iedereen die bij ons was had begrepen dat we op een ford meeting waren maar dit terzijde. Ook deze meeting wordt elk jaar iets drukker bezocht en beter georganiseerd. Al doende leert men immers, tenminste als je dat ook wil natuurlijk.
Er waren weer een behoorlijk aantal Puma’s, ik schat een stuk of 20 zeker.
Uiteraard van alle Puma’s een foto gemaakt en iedereen een flyer van onze Europese meeting onder ruitenwissers geschoven. Ook weer enkele buitenlandse Pumadrivers gesproken o.a. Kristof (Scorpion) uit Zwitserland, voorzitter van het Pumateam Europe.
Ook hij, en enkele van zijn clubgenoten, zal er waarschijnlijk in Valkenburg bij zijn.
Buiten de Puma’s natuurlijk ook andere mooie fords. Bijna elk model was er wel vertegenwoordigd.
Ook nog 2 handelaren kunnen strikken voor onze meeting, dus al met al een heel geslaagde dag. Omdat Trier vlak bij de grens met Luxemburg ligt zijn we daar gaan tanken …kijk maar bij de foto’s naar de liter prijs en barst in tranen uit…
Meteen ook maar een paar sloffen sigaretten en een biertje voor onderweg meegenomen.
Dat biertje was uiteraard niet voor mij, maar voor Wiel. Ik kreeg een liter water van hem jahoe.
Woensdag ook nog naar de Nürburring geweest, 10 minuten rijden. Eerst naar het F1 circuit en daarna nog 2 rondes over de Nordschleife. Altijd weer een feest. Daar ook nog een paar leuke foto’s gemaakt en wat filmpjes op de ring.
Iedereen die meegaat naar Saarlouis kan dat dan zelf ervaren, geweldig!

Pumamartin