Vroemdag, circuit Zolder 9 oktober

136

Verslag van Marc, puMARC,
Het was weer lekker vroeg….6.30 afgesproken. Op weg naar Circuit Zolder. Om de gehandicapten eens een leuke dag te bezorgen. Ik hoor je denken, ja zeker ook de bestuurders hebben het naar hun zin. Bij Antwerpen was het even filerijden. Daar gaat onze kostbare tijd…. Het weer werd steeds beter. ’s Middags kon je zo in je trui buiten staan. Er was een BMW toch goed de baan afgegaan. Zijn neus stond om. En er was ook een Nissan Skyline. Die tot 2 keer toe een zwarte vlag kreeg…..waarom is me nog niet duidelijk. Mail het naar het bekende adres indien u het antwoord heeft! De foto’s spreken verder voor zich dacht ik zo…… volgend jaar weer….

Tot de volgende meeting, met de nieuwe meetings van de Pumadrivers Holland !

groeten puMARC