Project Overdose, Etten-Leur 28 maart

etten-leur%202005%203

Verslag van Lidewij (Gabbagirl),

Maandag 28 maart (tweede paasdag) hadden we om 10.30 uur bij de Mac in Etten-Leur afgesproken. Na verkeerd te zijn gereden en bijna in Eindhoven terecht te zijn gekomen, toch nog aangekomen op de parkeerplaats bij de Mac. Oja, onderweg nog een musje geschept met 150 km/uur…zou die dood zijn?!?! Betere vraag: is mijn Puma nog heel???? Gelukkig wel!
Maar goed, aangekomen bij de Mac, stonden er al 8 Puma’s. Leuk gezicht al die Puma’s naast elkaar. Na een kennismakingsrondje met iedereen (jep, was mijn eerste meeting), gingen we in colonne naar Project Overdose. Onderweg veel bekijks, maar ja, wat wil je ook met negen van die toffe Puma’s achter elkaar.
Op de parkeerplaats van Project Overdose kregen we een mooi plekje naast elkaar. Het was al aardig druk. Na even met elkaar te hebben geouwehoerd en elkaars Puma te hebben bekeken (handig trouwens om ideeën op te doen voor je eigen Puma), een rondje met zijn allen over het terrein gemaakt . Er stonden aardig wat vette auto’s, fluweel schijnt de nieuwe rage te zijn (zie de foto’s)! We zagen ook nog een blauwe getunede Puma, blijkbaar een oude bekende, maar nog geen lid. Dus Martin meteen een flyer in zijn auto gelegd goed bezig Martin (zie foto’s)! Maar toch een beetje een rare snuiter die gozer
Nog een aardige plensbui op ons hoofd gehad…nou ja, eentje?! Het zou mooi weer worden met af en toe een bui. Ze hadden beter kunnen zeggen, met af en toe geen bui. Maar het weer mocht de pret niet drukken. Het was gezellie en daar gaat het toch om. ’s Middags nog een half uur in de rij gestaan voor een patatje, maar laat Bianca maar schuiven hoor, die staat zo vooraan, haha!!
Halverwege de dag kwam er nog een Pumadriver, Nikea uit Amsterdam, bijna verslapen?? Zeker de klok niet op zomertijd gezet, haha Geintje! Hoe meer zielen ……
Een van de Pumadrivers (de rode, zie de foto’s hieronder) heeft nog meegedaan aan de contest, maar helaas, niet gewonnen. Volgende keer beter. Aan het poetsen van de Puma lag het zeker niet hoor!!
Oja, we zagen ook nog een roze, ja je leest het goed, een ROZE Opel TigraWij dachten dat die wel van barbie zou zijn, maar nee hoor, mister cool guy stapte uit. Ach ja, ieder zijn smaak he.
Om een uurtje of vier begon het terrein een beetje leeg te lopen, en ook enkele Pumadrivers, waaronder me, gingen weer op huis aan. Was nog wel een gedoe om het terrein af te komen, want de afrit van de parkeerplaats was nogal steil beetje TE steil voor verlaagde auto’s dus mega-filevorming. Maar zonder kleerscheuren van het terrein afgekomen (tja mijn Puma is dan ook nog nie verlaagd, he).
Nog even langs de Mac gegaan om een happie te scoren en toen weer op huis aan. Het was zeker een geslaagde dag! Tot de volgende meeting!!

Groetjes, gabbagirl