European Ford Event, Landgraaf 10 september

b1

Letterlijk verslag van Martin, alias, pumamartin;

Eindelijk was het weer zover, ‘Landgraaf’ het Europeen Ford Event.
We hadden om 9.30 uur afgesproken bij het BP tankstation langs de stadsautoweg Heerlen, voor enkele van ons was dit vroeg uit de veren, o.a. uit
Amsterdam, Delft en Lokeren is het toch een behoorlijk stuk rijden. Om 9.00 uur gingen de poorten open en konden we aansluiten. werden we nog via de
verkeerde ingang naar de cluiblane gestuurd, maar uiteindelijk stonden we dan toch op onze plek…dachten we. De 11 Puma’s pasten niet tussen de hekken welke ‘onze’ plaats aangaf, maar ff wat meer plaats maken en het paste. Bleek, toen we eindelijk stonden dat we ietsjes verder hadden moeten staan…..
Het weer viel ook goed mee, droog, beetje zon met behoorlijk wat wind, maar vooral droog. Het is toch een heel mooi treffen waar je allerhande Fords ziet, van oud tot nieuw, origineel tot extreem getuned. weer veel handelaren, sprint en slalom wedstrijden, show en shine, eten en drinken, dus voor ieder wat wils.
Het was weer heel gezellig en een mooi gezicht 11 Puma’s op een rij en deze keer weer een mengelmoes van kleuren. Toen Cyclon na de middag ariveerde waren we toch nog met 12 puma’s. Jammer dat ’the predator’ (tom) op het laatste moment verstek moest laten gaan en ’the boss’ de kalender niet goed gelezen had, anders waren we al met 14 puma’s geweest. Ook nog ff bij No Limit alle rvs plaatjes met Puma logo weggekaapt. Ben benieuwd wat iedereen er mee gedaan heeft?? Voor vertrek nog rustig naar een cd tje van heintje geluisterd, alle andere bezoekers uitgezwaaid……….
Het was een hele gezellige dag met een heel gezellige groep puma drivers. Hopelijk zijn d’r volgend jaar weer meer Puma’s in de clublane.

pumamartin.

Tot de volgende meeting, met de nieuwe meetings van de Pumadrivers Holland !

groeten puMARC