Vroem Vroemdag, circuit Zolder 8 oktober

zolder

Tja, het was wel weer een TOP DAG!
Ik had met Edwin afgesproken om 6.15 (ZZZZZZzzzzzzzzz).
’s Morgens vroeg naar Metropolis Antwerpen, om van uit daar naar Zolder te
rijden.
We kwamen te gelijk aan met Ford’s van Ford Team Zuid Holland. Maar we moesten al wat eerder weg i.v.m. de andere pumadrivers die we ook nog zouden oppikken (Herman, Bjorn & Bianca). In een mooi rijtje reden we over de grote weg, met toch wel wat bekijks, in een keer goed naar circuit Zolder, na een kleine controle van de auto’s (door de Zwaantjes) bij een benzine-station.
We waren er (al) om 8.00 en om 9.00. Toen stond het terrein al bijna helemaal vol.

En toch nog een hoop bekende gezien w.o. Ford Team Limburg, Ford Team Zuid Holland. Even inschrijven, en de nummers op de ruiten plakken (zie de foto’s hierboven)

Toen ging het allemaal van start. Jammer dat er zoveel auto’s waren. Er was toch wel wat irritatie, om eerlijk op het circuit te komen, ieder op zijn
beurt. Maar eenmaal op het circuit was het wel feest. Eerst de baan verkennen en daarna in de pits, bij een nummer de passagiers ophalen. Dit waren de
gehandicapten vanuit heel Belgie. (+2000 kinderen——–>en wij met 500 auto’s)

En dan twee rondjes rijden per passagier (geen problemen mee!!! LOL). Er was toch wel oneerlijke concurrentie, van de Subaru’s. Veel meer PK’s. Maar een Opel Manta was toch wel leuk te verslaan. Zeker in de acceleratie na de bochten was de PUMA dan beter! Snelheid ook. Nog even vrijrijden na de lunch die we zo kregen, petje af organisatie (betreft de lunch!).

En toen hebben we nog met 5 pumadrivers ergens lekker gaan eten.
Was ook weer “een goei dagje!”
Tot de volgende meeting!
En speciale dank gaat uit aan David voor de snelle fotoservice!
groeten puMARC
Voorzitter
Pumadrivers Holland