Gelderlandtour, Hulshorst 13 juli

Verslag van de Gelderland tour 2019,

13 juli 2019 hebben Gerrit en ik de Gelderlandtoer door onze mooie provincie uitgezet.
Zoals voorgaande jaar was het verzamelpunt bij ons op camping de Waterlei in Hulshorst.

Daar werden werd iedereen ontvangen met koffie/ thee en een lunch, deze was georganiseerd door Miriam. De Puma’s werden op een veldje netjes in een Pumadriversclublijn neer gezet. In totaal waren er 11 Puma’s en 1 (Hele Tupperware) Focus.

Voor aanvang van de tour zijn de tenten opgezet door de gene die bleven overnachten.
Rond 13:30 uur zijn we gestart vanaf de camping en gingen we richting Nunspeet, daar zijn we door een stuk bos en hei richting Ermelo gereden.
Om vervolgens door de plaatsjes Drie, Speuld en Uddel te rijden richting Hoog Soeren waar de pauze was ingepland. Hier werden we getrakteerd op een drankje van Pumadrivers.

Na de pauze gingen we verder via Assel richting Ugchelen en om Apeldoorn heen richting  Beekbergen. Vervolgens door Twello en langs de IJzel naar Terwolde, Eekterveld en door Emst naar Vierhouten. In Vierhouten zijn twee Puma’s en de Focus even achter gebleven voor een wc bezoek. De overige groepsleden zijn door naar het eindpunt gereden.

Op de Camping terug gekomen zijn de  Puma’s wederom geparkeerd op het veldje in clublijn. Waarna de gezellige avond begon met de benodigde Alfa’s en een lekkere BBQ ( Miriam bedankt hiervoor). Er zijn mensen door gegaan tot in de late uurtjes.

De volgende morgen werden we gewekt door de traditionele wekker, alleen niet iedereen was hiermee bekend. En vervolgens konden we aan het ontbijt beginnen (spek met eieren) en koffie/ thee. Na het ontbijt zijn de tenten ingepakt en kunnen we terug kijken op een geslaagde tourrit door de provincie Gelderland.

Iedereen bedankt voor het gezellige weekend. Hopelijk tot volgend jaar.

Erwin.

Miriam, Erwin en Gerrit dank je wel voor een zeer geslaagde Gederlandtoer, lekkere BBQ en een super gezellige  avond.
Bestuur Pumadrivers.