Kerstmeeting, Wijnandsrade 9 december

 

De kerstmeeting is onze jaarlijkse afsluiter, de meeting van dit jaar was de 200ste !! Pumadrivers club activiteit sinds de allereerst 8 april 2001 in Willemstad.

Ook dit jaar hadden we weer voor Wijnandsrade gekozen, met ook dit jaar weer een grote opkomst.
Deze keer geen kerstmarkt of grotten bezoek maar weer een keertje bowlen of glowgolfen…. waarom niet alle twee?
Zo gezegd zo gedaan, en voor de hele groep gereserveerd bij het leisure dome in Kerkrade.

Zoals de laatste jaren stond er ook dit jaar weer een heerlijke lunch op ons te wachten ‘op de oudenboschstraat’ in Wijnandsrade. Vanaf 11.00 uur verzamelden we daar en nadat iedereen zich de lunch goed had laten smaken was het tijd voor een ander jubileum.

De Kerstmeeting was dus de 200 ste clubactiviteit, ieder club lid kreeg zo’n schitterende Puma draagtas met leuke inhoud als kerstcadeautje en Remco mochten we huldigen met zijn 12 1/2 jaar Pumadrivers lidmaatschap, daarnaast was hij 9 jaar bestuurslid en ook nog eens 5 jaar secretaris en daarmee de langst zittende secretaris in de club geschiedenis. Een huldiging meer dan waard zou ik zeggen.
Voordat we naar Kerkrade gingen konden wij als bestuur nog een statuten wijziging bekend maken, onze clubleden hebben er voor gekozen dat leden lid mogen blijven nadat men de Puma verkocht heeft. Dit wel onder bepaalde voorwaarden. Deze zijn te lezen in onze statuten op de website.

Tijd om naar Kerkrade te rijden. Zoals altijd met de kerstmeeting was lang niet iedereen met zijn of haar Puma gekomen. Dus nu een colonne van verschillende merken en modellen.
In Kerkrade hebben we als eerste een ronde geglowgolfd, mini golf in het donker met neon verlichting. 
Heel leuk om te doen, drankje erbij, balletje zo snel mogelijk in het gat zien te krijgen… gezellig.
De foto’s zeggen meer dan woorden, zoals altijd.
Nadat iedereen de laatste bal geput had hebben nog even ‘na gegolfd’ en zijn toen door gegaan naar de bowlingbaan. Daar hebben we een uur lang onze bowling kwaliteiten kunnen ten toon spreiden. De een wat beter dan de ander.
Ook het bowlen, onder het genot van een lekker biertje (of wat anders natuurlijk) vloog voorbij en was super gezellig.

Hierna zijn we naar ‘de wok’ in Hulsberg gegaan, waar we lekker en gezellig hebben gegeten. Het mooie is (vind ik iig) dat je niet ‘vast’ aan tafel zit, maar je eten zelf moet gaan halen en dan tijd hebt om eventjes te praten met wie er dan toevallig van onze groep naast je staat.

Na het eten is een groot gedeelte mee gegaan naar ons vertrouwde Limburgtour adres, daar hebben we er nog heel gezellige avond van gemaakt. Tegen 2.00 uur zijn de laatste naar bed gegaan. Zondagmorgen hebben we de kerstmeeting afgesloten met spek en ei.  En zo kwam er een eind aan deze super gezellig kerstmeeting.
Gelukkig is iedereen gezond en wel thuis aangekomen, door de hevige sneeuwval duurde het wel heel lang om thuis te komen. Maar gelukkig zonder ongelukken.

Sonja, dank jullie wel voor de gastvrijheid zaterdagavond, het overnachten en het lekker ontbijt.
Mariëtte, dank je wel voor de lunch en het overnachten
Natasja dank jullie dat ook bij jullie mensen overnachten konden.

tot volgend jaar

Pumamartin