Pumadrivers seizoen opening Automaxx Street Power, Zandvoort 19 maart

Zondag 19 maart kwam er weer een einde aan de lange winterpauze.
De Pumadrivers seizoen opening tijdens de Automaxx Street Power op en rond Circuitpark Zandvoort.
Er was weer veel te zien en te beleven in de duinen van Zandvoort ondanks dat het weer, in ieder geval voor de middag, niet echt mee werkte.

We hadden afgesproken bij het van der Valk hotel in Haarlem, Erwin had voor koffie gezorgd dus dat was helemaal goed geregeld. Dank je wel voor de koffie Erwin (en Miriam)
Van daar uit zijn zes van de zeven Pumas naar het mooie circuit gereden. Betergezegd, vijf van de zeven aangemelde Pumas.
Paresh was met zijn Ford Connect omdat zijn Puma op een nieuwe waterpomp moest wachten en om onnodige problemen te voorkomen was hij zo verstandig om zijn ‘diesel’ Puma thuis te laten.
Pascal en Martin kwamen rechtstreeks naar Zandvoort en daarom vijf van de aangemelde zeven Pumas vanuit Haarlem naar de openingsmeeting.
Uiteraard eerst uitgebreid bijgepraat, was toch weer van de Kerstmeeting, begin december, dat we de laatste clubmeeting hadden.

In Zandvoort hadden we een mooi plekje toegewezen gekregen, paste wel niet helemaal zoals het op de plattegrond ingepland stond maar goed.
We hadden eigenlijk een plek waar 8 Pumas naast elkaar zouden moeten kunnen staan, speciaal aangevraagd om langs de groenstrook te kunnen staan zodat we daar onze partytent op konden zetten. Maar door de harde wind was het niet verstandig een partytent neer te zetten zoals we aan het kapot gewaaide exemplaar van onze Duitse buren konden zien.

De eerste uren was het net iets te nat en te koud, gelukkig klaarde het daarna op en was het in ieder geval droog.

Ondanks dat het zo vroeg in het jaar gepland stond was er toch een grote opkomst van alle denkbare merken auto’s. De echt spectaculaire ontbraken een beetje, op de McLaren na
Maar ook dat kon de pret niet drukken, iedereen heeft een mooie dag gehad en daar gaat het om.
De kop is eraf, het Pumadrivers seizoen is weer begonnen en wij hopen jullie allemaal weer te zien bij een van de komende meetings en toertochten.

Pumamartin