Noord-Holland tour, Wormerveer 12 augustus

n h

De laatste toertocht die we gereden hebben was de Limburgtour eind april, dus je zou verwachten dat iedereen uitkeek naar de Noord-Hollandtour.  Op een grote opkomst hadden we dan ook gerekend. Zeker als je bedenkt dat binnen anderhalf uur rijden 26 Pumadrivers wonen (Noord- en Zuid-Holland). De aanmeldingen vooraf waren  hoopgevend maar bleven helaas toch  ver achter bij de Limburgtour (waar de meeste van ons toch ‘iets’ verder voor moeten rijden). Wellicht dat de een of andere Pumadriver op vakantie was, het was nog vakantietijd.
Als dan ook nog een aantal afmeldingen pas  op de dag zelf zijn (inkopen voor de lunch zijn dan natuurlijk al gedaan) en er blijven maar 6 Puma’s over, is dit wel heel erg magertjes.

Paresh had ons weer uitgenodigd om Noord-Holland onveilig te maken. Net als de voorgaande twee keer verzamelden we weer in Wormerveer bij zijn bedrijf ACW Softline.
Rachel en Paresh hadden een heerlijke lunch voorbereid.
Na een gezellig uurtje ‘op kantoor bij ACW’,  en de broodjes en de koffie heerlijk gesmaakt hadden, was het tijd om te gaan rijden.

Paresh had ook deze keer weer een heel mooie route uitgestippeld door het Noord-Hollandse polderland. Een rij Puma’s trekt altijd de aandacht maar als daar ook nog een ‘reclame karavaan’ achteraan komt, al helemaal. De ACW-Softline bedrijfswagen (Ford Transit Connect), Rachel (Ford C-Max) en ‘Eddy’ (Ford Fiësta)  volgden de 6 Puma’s over de smalle kronkelende dijkweggetjes vlak boven Amsterdam en Schiphol.
Het eerste deel was echt supermooi, veel dijkweggetjes, mooi kleine dorpjes, langs weilanden, wachten voor openstaande bruggen en ook weer eens een veerpont.
We hebben er wel eens heel lang overgedaan om allemaal aan de overkant te komen, doordat er toen en veel Puma’s waren en maar een klein pontje. Nu was er plaats genoeg op het veer om iedereen in een keer over te zetten…….. ‘we moeten gaan. Ik moet op m’n tijd letten’…..
Ach ja, een half uurtje later was ieder overgezet en konden we verder toeren. Hadden we nog even de tijd gehad om iets te drinken en even een p-pauze te houden.
Bij de  tussenstop in Haarlemmerliede (lag niet echt halfweg de route, hè Paresh LOL) hebben we met z’n allen iets gedronken, foto’s gemaakt en gezellig geklets.
Misschien wordt dit wel de locatie van ons Pumadrivers clubweekend 2013.
Het laatste stukje was een beetje chaotisch…. ‘hè.. hier zijn we net toch ook geweest….. en hier ook, volgens mij rijden we hier al voor de derde keer, en daar hebben we net gereden’…..
Wat bleek, meneer Andrea moest tanken !!!!
Tankstation uiteindelijk gevonden, getankt en door gereden naar de eindlocatie. Niet iedereen bleef eten, dus afscheid genomen en met de rest een mooie, gezellige Pumadrivers dag afgesloten met een heerlijk etentje.

Paresh en Rachel, bedankt voor de mooie toer, de lunch en de goed gekozen tussenstop en eindlocatie. Tot volgend jaar in Noord-Holland.

Pumamartin